Vättersvägen 30

Årsta / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 4 Rum
  • 98 kvm
Anmäl intresse

Väldisponerad fyrarummare med gavelläge!

Ljus och välplanerad gavelfyra i ett barnvänligt område med skogen som närmsta granne! Här bor ni lugnt och ostört i ett naturnära och insynsskyddat läge. Detta är ett hem för familjen som inte vill kompromissa med närheten till kommunikationer, innerstan och service.

Lägenheten erbjuder en genomtänkt planlösning, där den välkomnande entrén leder er vidare in till en större inre hall med flertalet möbleringsalternativ. Ljust vardagsrum som rymmer flera funktioner, där både soffgrup som trivselmöblering ryms. Tack vare gavelläget erbjuds ett fint ljusinsläpp under årets alla månader. Utgång till den härliga balkongen där ni kan njuta av solens strålar under stora delar av dagen. Läget är insynsskyddat med grönska alldeles intill. Stort kök som erbjuder gott om förvaring bakom släta luckor i vitt. Köket är fullt utrustat med vitvaror. Gott om plats för matbord med sittplats för hela den stora familjen. I lägenheten finns tre sovrum, alla belägna i lugna lägen. Här finns plats att inreda med såväl dubbelsäng som annan trivselmöblering utan att det känns trångt. Badrummet är helkaklat i vitt med ljus plastmatta på golv. Här finns även gott om förvaring i både skåp som i kommod. Praktiskt med kombinerad tvätt- och torkmaskin och vädringsfönster. Lägenheten erbjuder dessutom en gäst wc.

Brf Bolmen 2 är en populär förening med mycket god ekonomi, som exempel har föreningen återkommande haft möjlighet att erbjuda en avgiftsfri månad per år. Belåningsgraden per kvadratmeter ligger på endast 938 kr/ kvm, vilket är mycket lågt. Det är en av få föreningar i Årsta som äger marken, vilket ger större frihet och skydd mot oönskade avgiftshöjningar. Föreningen har dessutom fem hyresrätter kvar som är en dold tillgång.

På Vättersvägen bor du både stads- och naturnära med gångavstånd till Södermalm och Årstaskogens naturreservat, med löpslingan runt Årstaviken, utegym och badbryggor för ett dopp i Mälaren. För de som gillar att strosa i skog och natur så myllrar det av lummiga stigar att upptäcka utöver de större löp- och cykelspåren. Det är samtidigt gångavstånd till Gullmarsplan med dess utmärkta knytpunkt för kollektivtrafik som buss, tvär- och tunnelbana. Lägenheten ligger mittemellan buss- och tvärbanestation Linde och busstation Vättersvägen (buss 160 och 164) och det tar fem minuter att promenera till det färdmedel som går först. Från hållplats Linde går tvärbanan mellan Solna och Sickla, förbi Årstabergs pendeltågsstation – där du snabbt tar dig till City eller vidare norrut till Arlanda – och Liljeholmen. Med bil tar du dig enkelt ut på de stora trafiklederna via Södra länken. Flera förskolor och grundskolor inom några minuters gångväg. I närliggande Vättersparken finns fina grönytor, grillplats, nyrenoverad äventyrslekplats och öppna förskolan.

Årsta är ett av de områden i Stockholm som vuxit snabbast i popularitet. Navet är vackra Årsta Torg ritat av arkitektbröderna Erik och Tore Ahlsén som när det byggdes 1953 var Stockholms första förortscentrum med affärer, biograf, bibliotek, teater och Folkets hus. Allt detta finns kvar i dag - och i tillägg finns dessutom torghandel, apotek, gym, konditori, café, retrobutiker, skräddare, florist, krogar, flertalet restauranger m.m. Närheten till det k-märkta torget ger en pittoresk småstadskänsla. Det är heller inte långt till Globens shopping, Ringen på Södermalm eller Liljeholmens shoppinggalleria. På ett par minuters promenad från lägenheten når ni närmaste matbutik (ICA Supermarket).

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Monia Belgacem - Mäklare Årsta

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

98 kvm

Avgift:

4 275 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Monia Belgacem

Monia Belgacem

08-580 80 794 · 0735-01 69 48


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Vättersvägen 30 Årsta

HitCounter