Erik Dahlbergsgatan 24, 4 tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
  • 2 Rum
  • 43 kvm

Ljus tvåa på Nedre Gärdet

Välkommen till en väldisponerad tvåa på Nedre Gärdet med ett högt läge och ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Genomgående för lägenheten är stora spröjsade fönster, gott om förvaring, vackra fönsterbräden, fina originalgolv i fiskben samt plankgolv och stora möblerbara ytor. Vardagsrummet präglas av ljusinsläppet från det vackra burspråket som blir en perfekt plats för större matbord. I vardagsrummet finns en elegant och platsbyggd bokhylla som byggdes under 2019. Gott om utrymme finns för både soffa och tv-möbel. Lägenhetens sovrum är också det rymligt med plats för dubbelsäng, stort fönster med spröjs samt heltäckningsmatta på golv. Sovrummet sväljer mycket förvaring i form av platsbyggda garderober och överskåp som byggdes 2020. Skjutdörr mellan sovrum och vardagsrum. Från bostadens två stora fönster har man utsikt utöver den grönskande allén på Erik Dahlbergsgatan och läget på den nedre delen av Gärdet är optimalt.

Köket är i dagsläget separat från vardagsrummet men kan med enkla medel göras om till ett kök i öppen planlösning, se alternativ planlösning (alla ombyggnationer måste göras på rätt sätt samt godkännas av styrelsen). Köket är i fint skick och har gott om förvaring bakom ljusa luckor, diskmaskin, kyl/frys, kolfilterfläkt samt ugn med gasspis. Skjutdörr finns in mot sovrummet och de tidstypiska glasrutorna för bästa ljusinsläpp finns även de bevarade.

Lägenhetens hall har två inbyggda garderober i original. Tillsammans med en inbyggd garderob i sovrum och plats för ytterligare förvaring i sovrum så kan man med lätthet bo två personer utan att behöva trängas. Denna lägenhet disponerar ett förråd på vinden. På vinden finns även föreningens gemensamma takterrass som medlemmarna kan använda.

Badrummet är i fint och nyrenoverat skick med stilfulla materialval. Här finns golvvärme, handdukstork, duschhörna, wc samt kommod med förvaring.


Här bor du i en stabil och lågt belånad förening på Nedre Gärdet, invid Tessinparken, Gärdesfälten, Fältöversten och t-bana Karlaplan. Föreningen har utrymmen som cykelförråd, gemensam takterrass, tvättstuga och vindsförråd. Du har ett flertal bussar (tex 54:an samt blåbuss 1 och 4) runt hörnet och vill du promenera ned till Stureplan tar det dig 12 minuter. Du har hela Gärdet samt Djurgården på gångavstånd för motionsrundor i naturen. Många populära restauranger finns nära som tex Paraden, Bar á Vins, Elverket, Phils Burger, Broms samt nya Vegan House i Fältöversten. Vill du träna så har du Sats Stadion, Sats Gärdet, Friskis samt även ett utegym invid Kampementsbadet.


Varmt välkommen på visning!

Sara Wiksell - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

43 kvm

Avgift:

2 234 kr

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter