Banmästargatan 2

Solna Ulriksdal / Solna kommun
Kommande bostad
  • 3 Rum
  • 78 kvm
Anmäl intresse

Lägenhet högt upp i huset med balkong och terrass i soligt läge!

Bostaden har en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är fullt utrustat och här finns plats för större matplats. Från köket når ni den härliga terrassen där ni kommer spendera flera sommardagar i solen. Vardagsrummet är stort och här finns plats för önskvärd möblering. Här når ni den inglasade balkongen som vetter mot lugn gård. Vidare finns två bra sovrum, en rymlig klädkammare och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Förening
Brf Orangeriet är en god och stabil föreningen. Föreningen har garageplatser med hiss-access och det finns lediga platser i dagsläget. Styrelsen har inga planer på att göra några större renoveringar det närmsta året. I varje uppgång finns ett barnvagnsrum. På gården finns det ett gemensamt cykelförråd.

Kommunikationer
Ulriksdal är mycket tilltalande omgivet av grönska samtidigt som det ligger intill Ulriksdals station som tar dig in till Stockholms city på bara några minuter. Alternativt finns ett flertal busslinjer att välja på bland annat mot Solna C, Brommaplan och direktbuss till Stockholm C. Direkttåg till Uppsala/Arlanda. På endast någon minut är ni ute på E4an för den som åker bil. Tunnelbanestationen Bergshamra (röda linjen) ligger några minuter bort med buss.

Område
Området expanderar och idag finns det olika restauranger i form av en trevlig pizzeria, Jonas Spis och kanske Solnas bästa sushi. I närheten finns ett rikt utbud både för liten och stor, med fantastiska Överjärva gård med hästar och caféer, Hagaparken som erbjuder härlig natur samt Ulriksdals slott med trädgårdscafé, Ulriksdals golfklubb och Ulriksdals Wärdshus. På gångavstånd når du Mall of Scandinavia som erbjuder enormt utbud av shopping + restauranger och Friends Arena som erbjuder evenemang. Idag finns gymmet Nordic Wellness i området och 2020 öppnar Actic gym i två plan med utsikt över Brunnsviken. Nyligen har en kemtvätt samt ett bageri öppnat vid torget. Det finns också planer på en livsmedelsbutik. I området finns förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals sporthall. Ulriksdal är ett nytt område som ständigt växer, läs mer på Ulriksdal.se


Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

78 kvm

Avgift:

4 185 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Banmästargatan 2 Solna Ulriksdal

HitCounter