Cedergrensvägen 4, 5tr

Midsommarkransen / Stockholm kommun
2 270 000 kr
  • 1 Rum
  • 23 kvm

Hägerstens bästa etta med exklusiva materialval och egen terrass!

• Belägen högst upp i huset
• Ca 14 kvm egen takterrass
• Nyproducerat
• Perfekt planlösning
• Garage i huset
• Föreningen äger marken

Med trädtopparna som närmaste granne finner vi denna guldklimp med genomgående exklusiv standard och moderna materialval. En unik lägenhet perfekt för studenten eller förstagångsköparen med extrem närhet till Stockholm city - bara åtta minuter till Slussen med tunnelbana från Kransen. Bostaden badar i ljus tack vare de stora fönsterpartierna vilket skapar en härligt hemtrevlig känsla. Lägenhetens kvadratmeter tas vara på på bästa sätt genom yteffektiv planering. Tack vare detta får du ett fullstort kök med bra förvaring, plats för matbord och ett enkelmöblerat allrum. Badrummet är sobert och osar lyx tack vare den höga materiella standarden, lägg därtill en kombimaskin för bekvämlighetens skull. Längs med lägenheten sträcker sig den stora terrassen som du kan fylla med flera sittgrupper, massor av växter och ett stort gäng vänner. Härifrån nås även lägenhetens förråd om ca 2kvm.

Alldeles intill bostaden ligger lummiga Svandammsparken som är Kransens egen oas med plats för picknick och kulturaktiviteter. Den nyrenoverade parken är ordentligt rustad med bollplan, lekredskap, gräsytor, plaskdamm samt nyöppnad sommarbistro.

Under soliga dagar är parken välbesökt och ger besökarna ett utmärkt tillfälle att koppla av på en filt med en spännande bok eller andra trevliga sammankomster med umgänge och grillning. Utmed närliggande Tellusborgsvägen finner du smultronställen som LULU Stockholm, Svenska Hamburgerköket, Butsaya Thai, Amazing India samt omtalade Svenska sushiköket. Ett stenkast till braksuccén Svenska Tapasköket vilket är ett spännande tillskott i den redan digra skaran av restauranger.

På cykel-/ promenadavstånd ligger den fridfulla Vinterviken med en prunkande trädgård med café, kolonilotter, båtklubbar, kajakuthyrning och Restaurang Winterviken som är inhyst i Alfred Nobels gamla dynamitfabrik. Här kan du även bada längs Mälarens vattenlinje, jogga i motionsspår eller ströva i Sätraskogens naturreservat.

Varmt välkommen på visning!

Ilirjana Breznica - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

23 kvm

Avgift:

1 497 kr

Slutbud:

2 270 000 kr (98 696 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter