Nynäsvägen 349, vån 3/3

Gamla Enskede / Stockholm kommun
3 225 000 kr
  • 2 Rum
  • 48 kvm

Charmig vindsvåning med låg avgift som vetter mot innergård och grönska

Högst upp i härlig i arkitektritad fastighet från 1930 finner ni denna mycket snygga och charmiga vindsvåning om 2 rum och kök.

Varmt välkomna till denna charmiga vindslägenhet med låg avgift! En renoverad lägenhet från 2015 med fina takbjälkar, infällda spotlights och genomgående vackra parkettgolv i modern vitbetsad nyans. Ett modernt och luftigt kök med god arbetsyta och en svårslagen utsikt. Här kan du avnjuta frukosten vid fönstret som vetter mot Enskede villastad. Köket är väldisponerat och har alla faciliteter som behövs i form av kyl/frys, ugn, intrigerad induktionshäll och diskmaskin. Ett stort och luftigt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsbord. I taket finns fina bjälkar med infällda spotlights. Från vardagsrummet når du lägenhetens sovrum, ett riktigt sovrum även det med fina takbjälkar. Från sovrummet har du även access till lägenhetens walk in closet. Ett fint och helkaklat badrum från stambytet, här finns en fin skiljevägg till duschen av glasbetong. I Badrummet finns wc, kommod, spegelskåp och handukstork.

En mycket bra förening med god ekonomi och en skuld på endast 5600 kr/ kvm. Föreningen har 2 st lokaler som hyrs ut och på så sätt får intäkter även därifrån. Fastigheten har bergvärme vilket ger en lägre driftkostnad. Fiber är indraget i fastigheten och säljaren disponerar ett stort förråd på samma våningsplan.

På framsidan av huset finner ni en grönskande innergård med gemensam uteplats, här kan ni i lugnet med vy över Enskede villastad avnjuta er frukost i solen.

Här bor ni i ett av Enskedes bästa läge! Mitt i hjärtat av Gamla Enskede med charmiga kvarter och populära restauranger runtom. Ett perfekt läge med Enskede villastad utanför porten med närhet till vackra Treangelparken som såväl Sandsborgs som Skogskyrkogårdens tunnelbana och centrum. Inom gångavstånd finner ni ICA, simhall, gym, det populära Gamla Enskede Bageriet, Gamla Enskede Matbod, ett flertal restauranger samt stort utbud av andra servicebutiker.

Detta är en lägenhet ni inte vill missa - Varmt välkomna på visning!

Filip Tentak - Mäklare Nacka

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

48 kvm

Avgift:

2 656 kr

Slutbud:

3 225 000 kr (67 188 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter