Tantogatan 27, 6tr

Södermalm / Stockholm kommun
6 900 000 kr
  • 3 Rum
  • 102 kvm

Högt upp i huset utan insyn med både badrum och gäst WC samt möjlighet att bygga till ett fjärde rum

• Arkitektritat hus
• Stor inglasad balkong från 2010
• Badrum (renoverat 2017/2018) samt separat gäst-WC
• Kök renoverat 2012 och nya luckor 2020
• Möjlig 4:A

Varmt välkommen till en spännande trea som med enkla medel kan byggas om till en fyra.

Huset är ritat av arkitekt Johan Nyrén, byggdes år 2002 av JM och kännetecknas av mycket ljusinsläpp från stora fönster i flera väderstreck, upplägget på lägenheterna präglas av fantastisk funktion och väl tilltagna öppna sociala ytor och stora balkonger.

Byggnaden är omringad av lummig träd och grönsak och ligger bara en stenkast från prunkande Tantoberget och Tantolunden med de fantastiska kolonilotterna. Nere vid vattnet finner man några av Södermalms vackraste promenadstråk och badplatser. Det är svårt att komma så nära naturen mitt inne i en storstad.

Vardagsrummet och köket är i symbios i en modern öppen planlösning och den stora inglasade balkongen är en förlängning av vardagsrummet med fri vy och vackert grönskande utsikt. Sovrummen ligger avsides, ett litet invid köket och det stora sovrummet i ena änden av lägenheten med fönster i flera väderstreck. Rummets storlek tillåter med enkelhet att det skärmas av med en vägg för att inrymma ytterligare ett rum med ingång från vardagsrummet.

Badrum finns i anslutning till sovrummen och även en gäst-WC invid entrén.

Här bor du lugnt och trivsamt i en oas av grönska mitt i innerstan, med ett stenkast från bad och härliga promenadstråk längs med Liljeholms- och Årstaviken. En trevlig badbrygga finns nedanför fastigheten. Med en kort promenad når du även grönskande Tantolunden med sina idylliska små kolonilotter. Tantolunden är en utmärkt plats för picknick under sommarhalvåret. Endast ett par kvarter bort finner ni ett stort utbud av restauranger, caféer och matvarubutiker kring Mariatorget eller vid Hornstull. För den sportintresserade finns Eriksdalshallen som erbjuder både inomhus som utomhusbad, gym samt badminton och träningsmöjligheter finns bland annat på Sats vid Södra Station.

Buss 55 går precis utanför porten och den går genom Stockholm City och sedan till Hjorthagen. I huset finns även en livsmedelsbutik som även är postombud.
Området har goda kommunikationer med både buss, pendeltåg och tunnelbana. Från Södra station avgår dels pendeltåget men även busslinje 4 som går mot Radiohuset och Gullmarsplan. Närmaste T-banestation är Zinkensdamm vilken finns inom promenadavstånd.

Ehsan Sedagati - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

102 kvm

Avgift:

4 039 kr

Slutbud:

6 900 000 kr (67 647 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ehsan Sedagati

Ehsan Sedagati

08-400 213 41 · 0709-99 79 07


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter