Elin Wägners gata 29, 1 tr

Fruängen / Stockholm kommun
4 320 000 kr
  • 5 Rum
  • 98 kvm

Väldisponerad gavelfemma - Balkong i ett fritt västerläge - Nära kommunikationer, skolor & affärer!

Sällan till salu! Nu finns chansen att förvärva denna femma med en rymlig balkong i väst mot grönskande omgivningar och med sol från lunch till sen kväll. Bostaden är i ett välvårdat originalskick med fina detaljer som originalluckor i köket, parkettgolv i vardagsrummet och fina fönsterbrädor i marmor. Här bjuds man på en härlig atmosfär tack vare ljusflödet från fönster åt tre olika väderstreck och en väldisponerad planlösning. Köket är stort och inrymmer en matplats för ca. 6 personer och har gott om förvaring och goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin och en spis med fläkt ovan. Vidare finns ett rejält vardagsrum i gavelläge, fyra stora sovrum varav ett används som ett extrarum/matsal idag, ett duschrum och en gäst-wc samt gott om förvaring i platsbyggda garderober och i källarförråd.

Stabil och välskött förening som genomfört många stora renoveringar av fastigheten som stambyte, tak- och fasadrenovering, fönsterbyten, fiberinstallation och balkongrenovering. Här finns bl.a. bastu, övernattningslägenhet och en trevlig gård med lekparker, återvinningsrum och flertalet grillplatser samt parkeringsplatser. I föreningens finns flertalet tvättstugor med grovtvätt i markplan där den närmsta ligger lättillgänglig i porten bredvid, 27:an. Ekonomin är mycket bra då man har 17 st hyresrätter kvar i föreningen och förra året investerade man även i att installera bergvärme vilket drar ned energikostnaderna.

Kommunikationerna runt lägenheten är goda med en kort promenad ner till Fruängens centrum och tunnelbanan som tar dig in till T-centralen på endast 18 minuter. Med 2 minuters promenad från bostaden ligger en busshållplats för bussar mot Älvsjö och Gullmarsplan. I Älvsjö ligger även en pendeltågsstation och från Fruängen centrum går bussar dagligen till Skärholmen där IKEA, Heron City och Skärholmen centrum ligger med stort utbud av shopping och nöjen. Från lägenheten är det även promenadavstånd till grönområden och joggingspår i Långbro park, badplatser vid Långsjön samt tennishall, fotbollsplan och ishockeyhall vid Mälarhöjdens idrottsplats. I Fruängens centrum finns allt du behöver med affärer och service!

Varmt välkommen på visning!

Jessica Alvå - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

98 kvm

Avgift:

6 396 kr

Slutbud:

4 320 000 kr (44 082 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter