Ursviksvägen 2B, 3 tr

Sundbyberg / Sundbyberg kommun
2 800 000 kr
  • 1 Rum
  • 40 kvm

Magisk 20-tals lägenhet belägen högst upp i fastigheten med bygglov för balkong som byggs i vår!

Högst upp i huset och balkong byggs våren 2021!

Belägen i hjärtat av Sundbyberg finner man denna mycket charmiga och välplanerade 1:a med massor av charm. Lägenheten är belägen med ett mycket lugnt läge högst upp i fastigheten mot grönskande innergård. Här kan man njuta av en tidstypisk lägenhet från 1920- talet med ett härligt ljusinsläpp, smakfulla material- och färgval i en mycket stabil förening.

Direkt när man kliver in i lägenheten möts man av en hemtrevlig entré med goda avhängningsutrymmen samt plats för eventuellt hemmakontor. Vidare in finner man ett stort och luftigt vardagsrum med högt i tak samt mycket lättmöblerade ytor. Här får man enkelt plats med både soffa, läshörna samt sänglösning. Ett genuint vackert rum med bevarade golv, höga golvlister, högt i tak samt stort fönsterparti med stillsam utsikt över innergård. Här finner man även en rejäl klädkammare med massor av förvaring. Köket är optimalt utnyttjat med goda arbetsytor, matplats med sittbänk samt förvaringsutrymmen. Perfekt för att maximera de sociala ytorna men fortfarande ha tillgång till ett rejält kök. Från köket kommer balkong byggas i vår som kommer ha ett högt och fritt läge då lägenheten ligger högst upp i fastigheten. Badrummet ligger i anslutning till entrén och är rymligt med tillgång till en stort badkar, wc samt tvättställ. Lägenheten har ett tillhörande vindsförråd som ligger i nära anslutning (en trappa upp) till lägenheten samt ett källarförråd.

Lägenheten går även att göra om till en tvåa genom att exempelvis skapa ett sovrum där matplatsen är och genom detta få ett sovrum med balkong.

Under våren 2021 avser föreningen att bygga balkonger och upphandling har påbörjats. Kostnaden är uppskattad till ca 110 000 sek beroende på vilka tillval man vill göra. Det är köparen som kommer att bekosta balkongen.

Föreningen jobbar löpande väldigt hårt med att hålla fastigheten i mycket gott skick och har genomfört stora renoveringarna och samtidigt lyckats hålla belåningen på låga nivåer. Föreningen består av 45 bostadsrätter samt 6 lokaler som ger lokalintäkt. Idag har föreningen ca 4 000 lån/kvm (motsvarande 10,4 miljoner kronor). Utöver detta äger föreningen marken som fastigheten står på. Kort och gott en mycket stabil förening med god ekonomi och bra framtidsutsikter.

På innergården kan du avnjuta solen under större delen av dagen i ett tyst och privat läge bakom dem stora fasaderna i olika kulörer. Läget är optimalt med centrala Sundbyberg runt hörnet med sitt rika utbud av restauranger och service samt T-bana och kommunikationer. Med pendeln tar det cirka 8 minuter in till centrala Stockholm. Även mysiga naturområden som Lötsjön och Råstasjön finner du på kort avstånd från bostaden. I Sundbybergs stadskärna finns ett rikt utbud av butiker, caféer och restauranger längs med Sturegatans shoppingstråk samt i Signalfabriken. Från Sundbyberg är det gångavstånd till Bromma Blocks och Mall of Scandinavia/Friends arena.

Magnus Jonzon - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

40 kvm

Avgift:

2 648 kr

Slutbud:

2 800 000 kr (70 000 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Magnus Jonzon

Magnus Jonzon

08-556 966 04 · 0708-67 70 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter