Östra ågatan 57

Östra ågatan 57

Centrum / Uppsala kommun
5 300 000 kr
  • 5 Rum
  • 123 kvm
Anmäl intresse

30-tals dröm mitt i city med uthyrningsdel!

Unikt boende i centrala Uppsala i en 30-tals fastighet strax intill Fyrisån.

Här bor ni i ett av Uppsalas vackraste, äldsta och historiska kvarter endast en kort promenad från stadspulsen, Domkyrkan, Uppsala Slott samt Botaniska trädgården.

Detta vackra boende karakteriseras av utsökta detaljer såsom takhöjd om ca 3 meter, stora fönsterpartier, luftiga rum och ett vackert fiskbensparkett. I detta hem har orginaldetaljer bevarats och renoveringarna som är gjorda är väl genomtänkta.

Funktionellt flexibel planlösning och ett bekvämt och attraktivt läge en ½-trappa upp från markplan. Direkt när ni kliver in i bostaden möts ni av fantastiskt ljus och en behaglig känsla av trivsel och harmoni. Den välplanerade ytan om 123 kvm fördelar sig på en rymlig hall med avhängningsmöjligheter samt praktiskt klinkergolv, ett badrum utrustat med badkar, handukstork samt golvvärme. Fyra rymliga sovrum som erbjuder bra förvaring samt naturligt fint ljus. Vidare finner vi hjärtat i bostaden och det är köket, med sin mittpunkt och utformning så är det här ni kommer att samlas för tillställningar och mysiga middagar med familj och vänner.

Ljust och öppet vardagsrum med stora sociala och lättmöblerade ytor. Här kan den stora familjen få plats med soffgrupp, tv-hörna men även matbord när familjens alla vänner är på besök.

Lägenhetens uthyrningsdel har en separat ingång från trapphuset och kan hyras ut för att få ner boendekostnad alternativt användas av tonårsbarnet. Här finns ett stort och funktionellt allrum med plats plats för både sovdel med loft, sällskapsdel och en arbetshörna. Inbjudande kök med plats för matmöbel samt ett badrum utrustat med dusch, wc, handfat och spegelskåp.

Välskött och representativ fastighet i mycket gott skick. Förening Brf Örnen har en god ekonomi med ett flertal genomförda renoveringar, några att nämna: El stambyte, stamrenovering, renovering av yttertak, fönsterbyte samt nya säkerhetsdörrar.

På Östra Ågatan 57 bor ni centralt vilket medför möjligheter för spontana aktiviteter på stan eller mysiga promenader. Här bor ni mitt i city med närhet till Uppsalas bästa restauranger, butiker, livsmedelsaffär, Åhléns samt S:t Per Gallerian. Några kvarter bort ligger Stadsträdgården där ni kan ta mysiga kvällspromenader i solnedgången och avnjuta en god varm dryck på ett lokalt café längst med Fyrisån.

Här bor ni med stans bästa pendlarläge då Uppsala centralstationen ligger bara 5 minuter bort.

Välkommen hem!

Damir Bicharov - Mäklare Uppsala

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

123 kvm

Avgift:

5 997 kr

Visning:

Söndag 8/11 Kl. 14:00-14:45

Pris:

(43 089 kr/kvm) 5 300 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Söndag 8/11 Kl. 14:00-14:45 Spara i kalender

    Anmäl dig för gärna för bättre service, välkommen!

Ansvarig mäklare

Damir Bicharov

Damir Bicharov

0768-54 95 05


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Östra ågatan 57 Centrum

HitCounter