Framnäsbacken 5

Solna Skytteholm / Solna kommun
2 610 000 kr
  • 2 Rum
  • 57 kvm

Stambytt badrum!

Lägenheten
Hallen är rymlig med plats för avhängning. Kliver man in så möts man av ett öppet vardagsrum med möjlighet till valfri möblering som vetter mot ett socialt och rymligt kök. Sovrummet är stort och här får man plats med dubbelsäng och garderober. Badrummet är nyrenoverat, stambytt och helkaklat med en lyxig känsla, här finns värmegolv och uttag för tvättmaskin.

Område
Läget är perfekt, lugnt och rofyllt med närhet till gröna parker (Skytteholmsparken) såväl som Solna centrum med sitt rika utbud av shopping och service. Bullens bageri ligger en kort promenad från lägenheten där ni kan njuta av färsk bakat bröd och andra bakverk. Skytteholmsparken är en grönskande oas. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund eller vill gå med barnen. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar. Solna Centrum ligger på promenadavstånd till lägenheten. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, blomsterbutiker m.m. Flertal gym finns även vid centrum. På endast några minuters promenad når du ICA Maxi i Solna Business Park, perfekt för dig som gillar att storhandla. Här bor Ni med närhet också till Sundbybergs centrum och Huvudsta som både erbjuder bad och har sin omtalade 4H-gård. Dessutom finns ett rikligt friluftsliv med strandpromenader, bad och sjöar på behagligt gångavstånd. Mall of Scandinavia ligger på gångavstånd. Här finns flera restauranger, trevliga caféer, shopping, gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX. Flertalet dagis och skolor finns i närheten. Bland annat Skytteholmsskolan och Förskolan Dungen.

Kommunikationer
Lägenheten ligger i ett centralt läge för olika kommunikationsmöjligheter. I Solna centrum finns både T-bana och flera busslinjer, det tar bara 10 minuter med T-bana in till Stockholm city. På promenadavstånd når man Huvudsta centrum där tunnelbanan också finns. För den som vill ta pendeln eller tvärbanan nås den på promenadavstånd. Utanför bostaden går det flertal bussar som tar dig till Solna centrum, Brommaplan och Spånga station bland annat.

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

57 kvm

Avgift:

2 610 kr

Slutbud:

2 610 000 kr (45 789 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter