Ladugårdsgatan 10

Ladugårdsgatan 10

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
2 195 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 36.5 kvm
Anmäl intresse

ACCEPTERAT PRIS! Ring för visning! Högst upp i huset med sydvästvänd balkong! Här erbjuds ett modernt och stilsäkert boende som har allt man kan önska sig. Bostaden är utmärkt för par tack vare sovrummet som rymmer en dubbelsäng. Lägenheten har stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Bostaden har en optimal planlösning med generös balkong i soligt läge, ett rymligt sovrum med bra förvaring, badrum med tvättpelare samt golvvärme, genomgående ljus ekparkett och ett modernt och praktiskt kök, all maskinell utrustning såsom rostfri kyl/frys, ugn med ångfunktion, diskmaskin samt mikro. Förutom det en generös hall med förvaring. Kombinationen av närheten till skola och förskola, naturreservat och bra kommunikationer ger ett optimalt boende att trivas i. Generöst förråd tillhör lägenheten.

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Lägenheten ligger någon minut ifrån Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola. Redan i samband med de första inflyttningarna i Stora Ursvik öppnades dessutom Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan och Granatäpplet samt förskolan Forskaren. Planering pågår för ytterligare skolor/förskolor i takt med att området växer.

I närheten av bostaden finns restaurangen Krubb, Lilla Sara Pizzeria, Mama bear kafé, Ursviks kök och bar samt mini-livs, Puls & Träning. Flertalet skönhetssalonger finns i området. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. I närheten finns även nyöppnade SATS endast några minuter från bostaden.

50 meter från porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan står klar i området 2022. Till Centralen tar det 15 minuter med tunnelbanan.

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Varmt Välkommen på Visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

36.5 kvm

Avgift:

2 378 kr

Pris:

(60 137 kr/kvm) 2 195 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ladugårdsgatan 10 Sundbyberg/Ursvik

HitCounter