Schlytersvägen 41, vån 3/3

Schlytersvägen 41, vån 3/3

Aspudden / Stockholm kommun
2 995 000 kr
  • 2 Rum
  • 52 kvm
Anmäl intresse

Nu ges chans att förvärva denna ljusa och välplanerade tvåa, belägen högst upp i huset med en öppen social planlösning och balkong med underbar utsikt!

Bostaden präglas av ett trivsamt ljusinsläpp ifrån dubbla väderstreck, generösa fönsterpartier med lummig utsikt samt en ljus och stilfull interiör. Detta i kombination med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd och en trivsam miljö. Lägenheten disponeras enligt följande: Rymlig hall med vackert stengolv och god förvaring i inbyggda garderober samt klädkammare/städskåp. Fullutrustat och smakfullt renoverat kök med vita skåpluckor som matchas med svart kakel. Framför bostadens vackra burspråk kan du med fördel placera ut ett större matbord. Vardagsrummet är oerhört lättmöblerat och rymmer enkelt en större soffgrupp, tv-bänk och övrig önskad möblering. Härifrån nås även bostadens trevliga balkong med härlig förmiddagssol och underbar utsikt! Vidare finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ett stambytt badrum med golvvärme. Skicket är genomgående gott med bland annat nymålade väggar och vackert parkettgolv i smoked oak.

Bostaden har ett toppenläge med ca 350 m till tunnelbana, matbutik och övrig service!

Brf Kryckan 8 är en välskött och populär förening som består av tre kulturminnesmärkta byggnader med en gul klassificering. Dessa innehåller totalt 49 st lägenheter varav 4 st upplåtes med hyresrätt, vilket kan ses som ett dolt kapital vid en framtida upplåtelse. Föreningen har under 2000-talet genomgått många stora renoveringar så som nya vatten/avloppsstammar, elstammar/elledningar, fönster, fasad, takbeläggning samt tvättstuga. I föreningen finns det dessutom gemensamma cykel- och barnvagnsrum, två trevliga uteplatser och förråd till varje lägenhet.

Populära och natursköna Aspudden har på senare år har vuxit upp som en av Stockholms mest eftertraktade närförorter tack vare dess grönskande parker, mysiga caféer, kvartersbutiker och vackra byggnader. Området bjuder på en härlig småstadskänsla samtidigt som det är väldigt nära till Stockholms citypuls. Aspuddens stadskärna sträcker sig längst paradgatan på Hägerstensvägen och dess vackra sekelskiftesfasader. I Aspudden centrum finner ni en mängd olika butiker, apotek, mataffär, bokhandel och mysiga caféer som exempelvis det välbesökta stenugnsbageriet Bonne Femme. Restaurangutbudet är brett och bjuder på bl.a. indiska, japanska, thailändska, italienska och vietnamesiska smaker. Här ligger även röda linjens t-bana som tar dig till city på 13 minuter och till slussen på ca 8 minuter. Endast en station bort når ni Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger och matbutiker. Väl där finns det kompletterande bussar, t-bana, fyra mataffärer, systembolag, 90 butiker samt en mängd övrig service. I området finns det gott om mysiga promenad-, joggingstråk och grönområden som exempelvis den nyrenoverade Aspuddsparken. På bara några minuter når ni bland annat fridfulla Vinterviken och dess populära trädgårdskafé, kolonilotter, båtklubbar, kajakuthyrning och Restaurang Winterviken som är inhyst i Alfred Nobels gamla dynamitfabrik. Här kan ni njuta av en promenad längs vattnet intill marinan och ta ett dopp från både strand, bryggor och klippor.

Varmt välkommen på visning!

Johanna Dahlerus - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

52 kvm

Avgift:

3 466 kr

Pris:

(57 596 kr/kvm) 2 995 000 kr

Aktuellt bud:

3 100 000 kr (59 615 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Schlytersvägen 41, vån 3/3 Aspudden

HitCounter