Sigrid Undsets Gata 5

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
2 450 000 kr
  • 2 Rum
  • 55 kvm

Underbar tvåa med låg avgift och västvänd balkong mot gården!

ACCEPTERAT PRIS! Mycket ljus och fin lägenhet med högt fritt läge uppe på toppen av hela Blackeberg. Västvänd balkong med sol hela kvällarna och underbar utsikt över den vackra innergårdens knotiga tallar och bergshällar. Stambytt badrum med plats för tvättmaskin, renoverat kök med plats för större middagsbord samt ett rymligt sovrum med burspråk. En av Blackebergs absolut mest populära föreningar med mycket bra ekonomi och låga avgifter. Hjärtligt välkomna!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl perfekta kommunikationer och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis på vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat samt grillkvällar med livemusik på sommarkvällarna.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och biograf. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar med delidisk i närområdet. Blackeberg är nämligen framtiden, men välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Andreas Nilsson - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

55 kvm

Avgift:

2 488 kr

Slutbud:

2 450 000 kr (44 545 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter