Mårdstigen 2

Solna Bergshamra / Solna kommun
3 200 000 kr
  • 3 Rum
  • 66 kvm

Optimalt planerad 3:a med fönster i tre väderstreck!

Välkomna till denna charmiga och ljusa gaveltrea med fönster i tre väderstreck i de populära, arkitektritade stjärnhusen! Belägen precis intill T-banan och Bergshamra Centrum med dess utbud av restauranger och butiker.

Synnerligen välplanerad lägenhet i lugnt läge, där trevligt kök och lyxigt badrum blandas med vackra originaldetaljer. Välkomnande entré med goda avhägningsmöjligheter öppnar upp mot lägenhetens övriga rum. Vardagsrummet är rymligt och har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och gavelläget. Utgång till den soliga balkongen, där både utemöbler och diverse odlingsprojekt ryms. Lägenheten har två bra sovrum, där plats finns för både dubbelsäng och övrig trivselmöblering om så önskas. I båda sovrummen finns en stor garderob. Modernt kök med full maskinell utrustning och naturlig matplatsdel invid fönster för 4 personer. Stort badrum i toppskick med dusch, förvaringsskåp samt praktiskt med tvättdel. Till lägenheten hör även ett källar - och ett matkällarförråd som erbjuder extra förvaring.

På Mårdstigen 2 bor man med en kort promenad till T-banans röda linje och bussar. Det är dessutom cykelavstånd in till Stockholms innerstad. Bergshamra centrum ligger några minuter bort och erbjuder bl.a. restauranger, mataffär (Coop och Ica), vårdcentral, bageri, gym och apotek. Barnvänligt område med skola och förskolor i närheten. Föreningen har totalt fem lekplatser för barnen i området och det uppskattas att de lite äldre barnen kan springa ut och leka med sina kamrater. För den sportintresserade ligger Bergshamra IP i närheten med närliggande elljusspår.

Bergshamra är omringat av både natur och vatten. Flera promenadstråk, natursköna områden och badplatser längs både Edsviken och Brunnsviken som under vinterhalvåret förvandlas till plogad skridskobana. Här finns även Tivoliområdet, Ulriksdals slottsträdgård, Bergianska trädgården och Hagaparken. Ulriksdals värdshus, Restaurang Emmer samt Bockholmen Hav och Restaurang ligger på gångavstånd.

Missa inte denna, varmt välkomna på visning!

Monia Belgacem - Mäklare Årsta

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

66 kvm

Avgift:

3 036 kr

Slutbud:

3 200 000 kr (48 485 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Monia Belgacem

Monia Belgacem

08-580 80 794 · 0735-01 69 48


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter