Henriksdalsringen 25, vån 2

Nacka kommun
2 990 000 kr
  • 3 Rum
  • 68 kvm

Välplanerad 3a med fantastisk utsikt

Lägenheten erbjuder en mycket välplanerad planlösning med ett genomgående ljusinsläpp som gör att bostaden badar i ljus. Här finns ett stort och luftigt vardagsrum som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang. Två bra sovrum, ett master bedroom och ett lite mindre. Köket är välplanerat och är fullt maskinellt utrustat. Solig balkong stora delar av dagen!

Utsikten från vardagsrummet är något utöver det vanliga. Första parkett för Stockholms inlopp & grönskande Djurgården där Gröna Lund och stora delar av innerstaden syns i bakgrunden.

Den stora innergården utgör under sommaren en grön och lummig plats med lekplatser, fotbollsplan, förskola, fritidsgården Glada Henkan, uteplatser och mycket mer. I närområdet finns även ytterligare förskolor och skolor. Upp på berget tar man sig lättast med 53:ans buss, för den som inte tar den egna bilen. Bussen går även på nattetid som buss nr 93. Här finns gott om gatuparkering och garageplatser i olika storlekar. Med endast ett par minuters promenad nås Saltsjöbanan och Nacka/Värmdöbussarna med tät trafik under hela dygnet. För den som önskar shopping med gott utbud av butiker, caféer och restauranger är Sickla köpkvarter, och inte minst Södermalms rika utbud, aldrig långt bort. Närheten till naturen är oslagbar. Många fina promenadstråk och motionsslingor kring Svindersvik och längs med Saltsjökvarns kaj väntar på att upptäckas.

Registrerad som 2 rum och kök hos föreningen.

Varmt välkommen på visning!

Andrea Enström - Mäklare Nacka

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

68 kvm

Avgift:

3 539 kr

Slutbud:

2 990 000 kr (43 971 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter