Nybohovsbacken 77

Nybohovsbacken 77

Liljeholmen / Stockholm kommun
2 450 000 kr
  • 2 Rum
  • 40 kvm
Anmäl intresse

Välkommen till en ljus 2:a med öppen planlösning och välplanerade ytor.
Bostaden har ett ljust och lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot köket, ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum med dusch. Tack vare den öppna planlösningen och de stora fönsterpartier som löper längs med kök och vardagsrum upplevs bostaden som mycket ljus och luftig.

Föreningen är mycket välskött och har en stabil ekonomi. Vid ombildningen 2008 hade man 110 Mkr i lån och idag har man 32 Mkr i lån (belåningsgrad på ca 2 340 kr/kvm). Avgiften sänktes även fem år i rad mellan 2013 och 2017 och nyligen har bergvärme installerats vilket förväntas sänka driftkostnaden med ca 50%. Utöver detta så finns det även 14st hyresrätter kvar som kan betraktas som ett stort dolt kapital. Föreningen ombildade precis två hyresrätt som stärkte ekonomin ytterligare!

Området är mycket populärt tack vare närheten till naturen med bad och promenadstråk, gallerian och kommunikationerna. Runt husknuten ligger den omtyckta Pandaparken för lek och bus och nära den finns även både förskola och grundskola. Ett stenkast bort ligger sjön Trekanten med mysiga promenadstråk, badmöjligheter på sommaren och skridskoåkning på vintern. Nere på Liljeholmstorget ligger gallerian med 90 butiker, mataffärer och en mängd övrig service. Här finns även flertalet skolor & förskolor, röda linjens t-bana som tar dig till bl.a. city, Universitetet och Tekniska högskolan, Tvärbanan samt en mängd kompletterande bussar.

David Hugoh - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

40 kvm

Avgift:

1 861 kr

Visning:

Söndag 1/11 Kl. 12:30-13:15Måndag 2/11 Kl. 17:15-17:45

Pris:

(61 250 kr/kvm) 2 450 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Nybohovsbacken 77 Liljeholmen

HitCounter