Logdansvägen 28

Sundbyberg/Ör / Sundbyberg kommun
2 105 000 kr
  • 2 Rum
  • 50.5 kvm

- Gångavstånd till Mall Of Scandinavia och Friends Arena.

- Promenadstråk runt Lötsjön och Råstasjön.

- Låg avgift.

Denna bostad flödar i vackert ljusinsläpp via stora fönster belägna i soligt läge. Bostaden är helt omgiven av grönska och ger ett avskilt och rogivande intryck. Rymlig och välplanerat vardagsrum som går att möblera efter tycke och smak. Vardagsrummet erbjuder en sovalkov som kan nyttjas antingen som ett sovrum eller som en matplats. Köket är fint skött och välplanerat med bra förvaring, det går att dela av köket och göra om matplatsen till ett sovrum om så önskas (se alternativ planlösning).

Här bor ni i en stabil föreningen som är belägen på adresserna Logdansvägen 2-48, föreningen erbjuder en tvättstuga där medlemmarna kan tvätta dygnet runt. Utanför bostaden finns en trevlig grillplats för föreningens medlemmar där grannar kan möta. För den som gillar natur och att motionera finns de populära promenadstråken runt Lötsjön och Råstasjön. Med gångavstånd nås även Mall Of Scandinavia som är ett av nordens största köpcentrum. Här finns allt från butiker, restauranger, bio till matvarubutiker. Härliga grönområden finns även i Sundbybergs flera parker som Tornparken, Marabouparken samt Ursviks motionsområde. Trots det naturnära läget, finner ni service och kommunikationer inom nära avstånd. Buss 506 precis utanför bostaden som går b.la till Sundbyberg centrum.

Med en kortare promenad från bostaden nås Näckrosens tunnelbana - och ca 7-8 minuter bort är Hallonbergens centrum, som båda erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med ett flertal busslinjer och tunnelbana som tar er till Stockholms Central på 12 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

50.5 kvm

Avgift:

2 445 kr

Slutbud:

2 105 000 kr (41 683 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter