Kvarnholmsvägen 84, 5 tr (högst upp)

Kvarnholmen / Nacka kommun
4 500 000 kr
  • 2 Rum
  • 53 kvm

2:a med alla rätt och med utsikt över City!

Tag hissen upp och stig in i den välkomnande hallen med gott om plats för avhängning och förvaring i de intilliggande garderober med skjutdörrar. Lägenheten präglas av fint ljusinsläpp och härligt, luftiga ytor och där inglasad balkong förlänger årstiden. Hänförande utsikt över Stockholms inlopp!

Allrummet är lättmöblerat och här ryms såväl vardagsrumsmöbler som matbord och stolar. Det stora fönsterpartiet tillsammans med balkongen bidrar till ett fint ljusinsläpp. Köksdelen (Vedum) har förvaring i över- och underskåp och består bland annat av ugn, diskmaskin och spishäll (Siemens). Separat sovrum med goda förvaringsmöjligheter.

Brf Spisbrödsfabriken, ligger mellan skärgården och Stockholm City med utsikt över Stockholms inlopp. På Kvarnholmen förenas två världar; å ena sidan lugnet och närheten till natur och vatten å andra sidan är det aldrig långt till innerstadens puls.

Föreningen har en grönskande gård i söderläge, vilken lägenheten vetter mot. Garage nås direkt via hiss. Invid Spisbrödsfabriken kommer bland annat en stor mataffär, butiker och hälsovård att rymmas. Den gamla Makaronifabriken byggs om till grundskola och idrottshall. Visionerna för området inkluderar även en sjökrog i toppklass i Marketenteriet, samt en marina vid Svindersviken.

Goda kommunikationer i form av buss 402 som går direkt till Slussen. På cirka 15 minuter går man till Saltsjöbanan. Den etablerade båtförbindelsen Sjövägen går in till stan alternativt ut till Djurgården eller Lidingö. Turen till Nybroplan tar cirka femton-tjugo minuter, läs gärna mer på http://www.sjovagen.nu. Sickla köpkvarter och Nacka Forum är heller aldrig långt bort, för den som önskar motionera finns flertalet naturområden, däribland Nackareservatet.

Missa inte denna, varmt välkommen på visning!

Maria Ragnarsson - Mäklare Årsta

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

53 kvm

Avgift:

2 807 kr

Slutbud:

4 500 000 kr (84 906 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Maria Ragnarsson

Maria Ragnarsson

08-580 80 791 · 0709-99 79 23


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter