Fregattvägen 58, 1tr

Fregattvägen 58, 1tr

Gröndal / Stockholm kommun
2 750 000 kr
  • 2 Rum
  • 58 kvm
Anmäl intresse

Möjlig 3a i gavelläge med kök från 2017 och lummig balkong!

Med härlig natur och fina omgivningar som närmsta granne finner ni denna rymliga och trevliga bostad om hela 58 kvm med balkong i populära Gröndal. Lägenheten är i gott skick med totalrenovering av kök 2017 samt renovering av ytskikt i sovrum, hall och kök under 2017. Tack vare stor matplats kan man med fördel göra om lägenheten till en mini-3a genom att dela av matrummet till ett extra sovrum (se exempel på alternativ planskiss från liknande bostäder). Lägenheten disponeras enligt följande: hall med vackert stengolv, hatthylla och klädkammare för förvaring. Vardagsrummet har vacker fiskbensparkett samt mycket gott ljusinsläpp tack vare två stora fönster och rummets placering med hörnläge. Gott om plats finns för soffa, TV-möbel och exempelvis bokhyllor. Sovrummet är även det placerat med trevligt hörnläge och här finns plats för dubbelsäng, garderober och arbetsplats. Köket totalrenoverades 2017 och erbjuder en fullutrustad maskinpark bestående av diskmaskin, varmluftsugn, mikrovågsugn, kyl/frys, induktionshäll och köksfläkt. Förvaringen är mycket god tack vare vita under- samt överskåp. Från köket når man även balkongen vilken är placerad med lugnt och lummigt läge mot grönskan. Badrummet vilket är stambytt och nås från hallen är helkaklat i ljusa kulörer. De faciliteter som erbjuds är WC, handfat, spegelskåp, dusch och handduksvärmare.

Här bor ni i en trevlig, aktiv och välskött förening med god ekonomi. Brf Fregatten 56-68 bildades 2014 och sammanfattar två fastigheter innehållandes 37 st lägenheter. Här erbjuds gemensamma lokaler så som källarförråd, tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsförråd. För den med gröna fingrar finns även pallkragar mellan huskropparna för odlingsmöjligheter. I föreningen har man även ett gym för de boende att använda med löpband, träningscykel, roddmaskin och diverse fria vikter och det finns även bastu med dusch och relaxavdelning. Tack vare övernattningslägenhet som kan hyras för 50kr/natt med två sängplatser, soffgrupp, matbord med stolar och pentry kan man med fördel även ha långväga gäster på besök. Föreningen har även 3 st hyresrätter vilka kan ses som ett dolt kapital vid framtida avyttring och som även inbringar en inkomst varje månad för föreningen. Man har även planer på att färdigställa en outnyttjad lokal till snickeriverkstad och pingisrum.

Uppe på denna mysiga höjd i Gröndal med omkringliggande klippor och dess grönskande omgivning ges känsla av att bo i en egen liten oas med centralt läge strax utanför tullarna. Här har man en extrem närhet till mysiga Vinterviken med möjligheter till härliga promenader, fikapauser, joggingrundor och badplatser. Även insjön Trekanten finns på nära avstånd och även där finns möjlighet till bad samt nedanför Gröndals centrum på de populära klippbaden dit både Gröndalsbor och övriga Stockholmare vallfärdar sommartid. I området finns flera populära caféer och restauranger så som Winterviken, Vintervikens trädgårdscafé, Lundbergs konditori i centrum och Café Cul-de-sac. I Gröndals centrum finns även det man kan tänkas behöva så som matbutik, skomakare, apotek, bibliotek, florist och trevliga små butiker. Kommunikationerna är goda med buss nr 133 på gångavstånd från lägenheten med hållplats Bryggvägen samt tvärbanan från närliggande Gröndals centrum. Nedanför Fregattvägen på bekvämt avstånd finns även gymmet "Puls & träning". På endast några minuters avstånd med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger, matbutiker och träningsanläggningen SATS. Väl där finns även ytterligare busslinjer och tunnelbanans röda linje. Från bostaden har man även närhet till flertalet förskolor och skola.

Varmt välkomna på visning!

Signe Caroline Sjövall - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

58 kvm

Avgift:

3 284 kr

Pris:

(47 414 kr/kvm) 2 750 000 kr

Aktuellt bud:

2 800 000 kr (48 276 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Fregattvägen 58, 1tr Gröndal

HitCounter