Slätbaksvägen 40, 2 tr

Årsta / Stockholm kommun
2 875 000 kr
  • 2 Rum
  • 43.5 kvm

Gaveltvåa med renoverat kök och badrum med fri utsikt i söderläge!

Välkommen till en trivsam och välplanerad gavellägenhet med naturen inpå knuten och balkong i soligt läge. Lägenheten är i fint skick och bjuder på ljusa ytskikt, tidstypiska detaljer såsom fönsterbrädor i sten och Årstaparkett. Kök är smakfullt renoverat och erbjuder den matlagningsintresserade goda arbetsytor. Badrummet är i fint skick med faciliteter såsom golvvärme och tvättmaskin. Detta är ett boende för er som vill hitta ett läge utöver det vanliga och som ställer höga krav på boendemiljö!

Den välkomnande hallen erbjuder goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i garderober. Vidare öppnar vardagsrummet tillsammans med köket i direkt anslutning, är detta en planlösning som lämpar sig ypperligt för sociala tillställningar. Balkongen utgör lägenhetens hjärta och rymmer utemöblemang och växter. Under varmare årstider förvandlas denna till ett extra rum - den självklara platsen att avnjuta soliga dagar och ljumna sommarkvällar på.

Köket går i ljusa materialval och erbjuder bra förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. I vardagsrummet ryms både soffa och matplats. Väldisponerat sovrum med plats för dubbelsäng och med detaljer som härligt ljusinsläpp och utsikt mot Globen. Här finns även förvaring i garderob med skjutdörrar.

Föreningens hus är belägna längs med hela Slätbaksvägen, bakom denna bostad finns dessutom en fin parkmiljö med plaskdamm. På nära avstånd ligger även en skate-, cross-, och cykelbana. Underhållen fastighet där de stora renoveringarna är genomförda.

Vid intilliggande Årstaviken, även kallad blåbärsskogen, finns flera härliga promenadstråk med såväl utegym som bryggor och badplatser. Här finns bland annat Årsta Gård - en äldre herrgård och tidigare säteri - samt Koloniområde Dianelund med säsongsöppet café, se http://www.dianelund.se. I närheten finns även Skanskvarn vars koloniförening precis fyllt 100 år, hit går man för att koppla av i fina miljöer och för att fika i den gamla kvarnen. Från Tanto går båtar över till Årsta holmar där ni upptäcker orörd natur i urskog med rikt djurliv.

Cirka två minuters gångväg till ICA-butik och den nya Engelska skolan på Sköntorpsvägen. Runt knuten ligger dessutom vackra Årsta Torg med flertalet restauranger med alltifrån danskt och omåttligt populära Två Små Svin, indiskt, italienskt, grekiskt, japanskt mongoliskt till Stockholms kända Palmyra kebab. Här finner ni dessutom apotek, bibliotek, biograf, gym, konditori, nyckelmakare, mataffärer, retro-butiker, skräddare, med mera - allt detta med en pittoresk småstadskänsla!

Det är inte heller långt till Globens shopping, Gullmarsplan eller Liljeholmen. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Linde, som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens T-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med cykel når du Södermalm på under tio minuter!

Varmt välkomna på visning!

Maria Ragnarsson - Mäklare Årsta

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

43.5 kvm

Avgift:

3 100 kr

Slutbud:

2 875 000 kr (66 092 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Maria Ragnarsson

Maria Ragnarsson

08-580 80 791 · 0709-99 79 23


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter