Folkungagatan 84

Katarina/Sofia / Stockholm kommun
10 000 000 kr
  • 5 Rum
  • 120 kvm

Stilren och vacker våning i stabil BRF!

I en pampig och mycket vacker 1910-tals fastighet ligger denna mycket stilfulla och vackert renoverade våning. Bostaden är i mycket fint skick och har nyligen genomgått en renovering av samtliga golv och ytskikt samt delvis nydragen el i bostaden, kök och badrums-el byttes redan för 5 år sedan. Föreningen är välunderhållen, äger sin mark samt har flera lokaler och en stabil ekonomi. Här finns fina tidstypiska detaljer såsom högt till tak, vackert brädgolv, stora fönsterpartier, burspråk och fina snickerier. Hemmet är fördelat på 3 sovrum, vardagsrum i hörnläge, generös matsal, kök, badrum i hallen, badrum en-suite, klädkammare samt en hall med god plats för avhängning. Möjlighet finns också att flytta köket till det som idag är matsal och få ett till sovrum in mot gården. För den som vill finns också möjlighet att sätta in kakelugn på tredje ställen om man önskar. Sammanfattningsvis ett mycket trivsamt och vackert hem att flytta in i!

Lägenheten har ett mycket attraktivt läge mitt emellan Nytorget, Medborgarplatsen och Mosebacke. Några minuter bort ligger mysiga Mosebacke torg som i sin tur är ett stenkast från Götgatan och Slussen. Nytorget är bara ett par kvarter bort och området är en omtyckt Söderidyll tack vare sina många restauranger, caféer och småbutiker.

Mycket goda kommunikationer med flertalet busslinjer vid Folkungagatan, samt några minuters promenad till såväl Medborgarplatsens och Slussens tunnelbanestationer. Från Slussen tar du dig snabbt vidare med både den röda och gröna tunnelbanelinjen. På sikt kommer även tunnelbana finnas vid Tjärhovsplan som tar dig direkt till Kungsträdgården och ut till Nacka.

Varmt välkommen på visning!

Pelle Andersson - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

120 kvm

Avgift:

4 690 kr

Slutbud:

10 000 000 kr (83 333 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Pelle Andersson

Pelle Andersson

0708-67 70 29


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter