Siloplatsen 4, vån 7

Kvarnholmen / Nacka kommun
3 600 000 kr
  • 2 Rum
  • 53 kvm

Perfekt planerad 2:a med öppen planlösning, exklusiva materialval samt en balkong i bästa söderläge

Uppe på våning 7 finner ni denna perfekt planerade 2:a om 53 kvm med balkong i bästa söderläge.

I Stockholm Lighthouse hittar ni denna nyproducerade 2a från 2018 som verkligen har lyckats med den yteffektiva planlösningen. Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med ett stort fönsterparti i söderläge som ger ett rikt ljusinsläpp. Ett smakfullt kök med goda arbetsytor från välrenommerade Vedum. I köket hittar du all den maskinella utrustningen som behövs såsom induktionshäll, inbyggnadsugn, kyl/frys, diskmaskin samt inbyggd mikrovågsugn, (all maskinell utrustning från Siemens). Från vardagsrummet når du den fantastiska balkongen med utsikt mot Svindersviken. Balkong i söderläge gör att du kan avnjuta många soltimmar. Ett fantastiskt badrum med hotellkänsla, helkaklat och modernt i grått kakel med passande grå fog till med infällda spotlights i taket. En härlig takdusch med duschvägg i klarglas, wc, handduksstork samt ett fönster med utsikt. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens med arbetsbänk ovanför. Bra sovrum med plats för både dubbelsäng och garderober. En rymlig hall med gott om förvaring i form av en större skjutdörrsgarderob.

Ett projekt med spännande karaktär blandad med modern arkitektur. Inom föreningen finns bl a en läcker bastu- och relaxavdelning samt en lounge, båda med makalös utsikt. Hissen tar er snabbt ner till garage samt väl tilltagna cykel- och barnvagnsrum.

Eftertraktat läge på expansiva Kvarnholmen. Täta kommunikationer med buss (ca 10 min till Slussen) samt pendelbåt till bl a Nybroplan, Djurgården och Ropsten (inom kort öppnar även förbindelser till Slussen). Rakt över gatan ligger Kvarnholmens närcentrum med butiker och bekvämligheter. Ett stort nyöppnat gym ligger på 3 minuters promenadavstånd. Med den nya broförbindelsen till Nacka är det även enkelt att ta sig till ett komplett utbud av butiker vid Nacka Forum. Granne med fastigheten färdigställs nu Ebba Braheskolan med såväl förskola som skola ÅK F-9. Längs Kvarnholmens vatten finns fina promenadstråk och ett antal restauranger med uteplatser är planerade på kajen.

Välkommen på visning!

Filip Tentak - Mäklare Nacka

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

53 kvm

Avgift:

2 950 kr

Slutbud:

3 600 000 kr (67 925 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter