Jaktgatan 31, 1tr

Norra Djurgårdsstaden / Stockholm kommun
7 500 000 kr
  • 3 Rum
  • 86 kvm

Ljus och välplanerad 3:a med stor uteplats- Garageplatser lediga- Gemensam takterrass

Välkommen till denna ljusa och rymliga 3:a med fönster i två väderstreck och stor uteplats mot den lummiga innergården.

Vardagsrummet är stort och luftigt med stora fönster samt med fri utsikt mot grönskan kring Kontorsvillan. De stora sällskapsytorna mellan kök och vardagsrum skapar bra yta för umgänge med familj och vänner. Stilrent Marbodalkök med vita skåp, ljus bänkskiva med spotlights ovanför, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror i form av inbyggd varmluftsugn, mikrovågsugn, induktionshäll, infälld fläkt, avfallskvarn samt helkyl och -frys.

Sovrummen vetter mot innergården i ett ostört och insynsskyddat läge. Uteplatsen, som nås från bägge sovrummen, blir som en naturlig förlängning av bostaden. Uteplatsen blir en privat oas tack vare grönskan runtom och den höga häcken. Här finns plats för växter, grillen och både matgruppen och loungesoffan.

Badrummet är inrett med ljust klinkergolv med golvvärme, vitt kakel, spotlights i tak, tvättmaskin och torktumlare, vit kommod med en stor spegel ovan, wc, badkar samt handdukstork. I lägenheten finns gott om förvaring i flertalet garderober samt rymlig garderobsvägg från Marbodal i ett av sovrummen. Till lägenheten hör också ett rymligt källarförråd.

Brf Sjöfallet är en välskött förening som äger marken. Under det senaste året har över 2 miljoner kr av föreningens skulder amorterats. I huset finns lediga garageplatser som nås med hiss ner.

Norra Djurgårdsstaden är en spännande och snabbt växande stadsdel i kanten av Kungliga nationalstadsparken, invid Bobergs kulturmärkta gasklockor, endast ett stenkast från vatten, natur och city. Stockholms stads vision är att Norra Djurgårdsstaden ska bli en miljöstadsdel i världsklass och vara ett internationellt föredöme när det gäller hållbart stadsbyggande. Gångavstånd till Ryttarstadion för den hästintresserade, Kungliga tennishallen och Östermalms IP med uppspolad skridskobana vintertid. Vill ni njuta av naturen rekommenderas en promenad till Stora Skuggan med eget värdshus och 4H-gård eller en runda i något av Lill-Jansskogens joggingspår. På plats finns också flertalet förskolor, Bobergsskolan, caféer, restauranger, Coop, Hemköp, Apotek, Systembolag samt Puls&Träning. Närhet till Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan.

Goda kommunikationer med cykelvägar, buss och tunnelbana. Knappt 10 minuter tar det att cykla till Stureplan. Med buss 55 tar ni er snabbt till Stureplan eller vidare bort mot Kungsträdgården eller Slussen. Promenadavstånd till T-bana Ropsten som tar er till T-centralen på 8 minuter. Blå buss 6 trafikerar Norra Djurgårdsstaden med start i Ropsten, vidare till Östra Station, Odenplan med slutstation Karolinska institutet. Buss 75 går till Cityterminalen med start från Ropsten.

Varmt välkomna på visning!

Sandra Hansson - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

86 kvm

Avgift:

4 576 kr

Slutbud:

7 500 000 kr (87 209 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Sandra Hansson

Sandra Hansson

0708-67 70 16


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter