Slaggvägen 5

Bromma Johannesfred / Stockholm kommun
3 400 000 kr
  • 2 Rum
  • 65 kvm

Möjligt att få egen p-plats precis utanför!

Äntligen kan jag presentera den här fantastiska lägenheten med privat uteplats och sjöutsikt från både kök och vardagsrum. Bostaden har flera vackra detaljer såsom fiskbensparkett, innerdörr med fönster samt garderober med charmiga beslag - allt i original från byggåret. Vardagsrummet ligger på gaveln av huset med fönster i två väderstreck vilket släpper in generöst med ljus till rummet. Sjöutsikten är helt magisk och man ser hela vägen bort till Kungsholmen och Hornsbergs strand. Från vardagsrummet via dubbeldörrar kommer man ut på den härliga uteplatsen med trädäck, den ligger i sydvästläge med sol på eftermiddagen/kvällen och här kan man umgås och grilla med familj eller vänner. Det finns smultron och andra bärbuskar samt fina vårblommor som slår ut när solen börjar komma i mars. I sluttningen ovanför finns en hägg och syren som också blommar fint på våren och vill man odla andra blommor eller kryddor/grönsaker finns odlingslådor som lämpar sig perfekt för det.

Köket ligger också på gaveln av huset och här kan man avnjuta en trevlig middag med underbar sjöutsikt. Det finns gott om förvaring i både skåp och lådor med vita fronter och den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kyl/frys, spis med ugn samt fläkt. Bostaden har genomgående bra förvaring i de andra rummen också - fyra inbyggda garderober med överskåp i sovrummet, en i hallen plus en stor klädkammare i hallen, där förvaringen även sträcker sig under trappen i trapphuset. Sovrummet är väldigt trivsamt och erbjuder plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbel. Badrummet är modernt och renoverat i samband med stambytet 2007, det är delvis förberett för att kunna installera egen tvättmaskin.

De mysiga omgivningarna ger detta boende det där lilla extra som måste upplevas på plats! Naturen kring lägenheten är storslagen med båtplatser och promenadstråk längs Ulvsundasjön. Sommartid kan man bada från bryggan endast några få minuter bort och vintertid finns möjlighet för både skridsko- och skidåkning på sjön. Söker ni närheten till vatten i kombination med en fantastisk utsikt är detta bostaden för er. Området är mycket lugnt och barnvänligt utan någon genomfartstrafik och med lekplatser och flera förskolor samt en F-3 skola.

Utmärkta kommunikationsmöjligheter med hjälp av tvärbanan (hållplats Johannesfred) som man promenerar till på ca 10 min En station bort ligger Alvik och ni kan åka vidare till Liljeholmen, Gullmarsplan och Sickla. Åt andra hållet med tvärbanan nås Sundbyberg, Solna samt Mall of Scandinavia. Från bostaden kan man även promenera eller cykla till Solna strand tunnelbanestation, därifrån tar det ca 10 min till city. Från Johannesfred kan ni givetvis ta er vidare med buss och det finns linjer mot Brommaplan, Arlanda, Bromma flygplats, Mörby station m.fl.

Närmsta mataffär är Citygross som ligger mindre än 1 km från bostaden. Där finns också ÖoB, Bauhaus m.fl. För den shoppingsugne ligger Bromma Blocks i närområdet som erbjuder många butiker. För den golfintresserade finns Bromma Golf med en 9-hålsbana, drivingrange samt restaurang och man kan även med ca 15 minuters bilkörning komma ut på Ekerö för fina naturområden, där ett besök på idylliska Äppelfabriken är ett måste!

Välkomna på visning!

Julia Hast - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

65 kvm

Avgift:

3 259 kr

Slutbud:

3 400 000 kr (52 308 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter