Allégatan 14

Hallsberg kommun
1 320 000 kr
  • 4 Rum
  • 82.5 kvm

Fin fyra med generös terrass i söderläge på 21 kvadratmeter!

Varmt välkommen till denna fina fyra på andra våningen med generös stor terrass i söderläge och med vidsträckt utsikt utan insyn!
På terrassen får du plats med både matgrupp och solstolar. Odlingslådan på 7x1 meter ger möjligheter att odla både blommor, grönt och ätbart. Här kan du skapa din alldeles egna oas!

Från entrédörren kommer du till en ljus hall med gott om förvaring. Hallen tar dig till de tre sovrummen, badrummet och det stora vardagsrummet med plats för både soff- och matsalsgrupp. Vardagsrummet är som gjort för socialt umgänge och ger en rymlig känsla tack vare den öppna planlösningen mot köket samt utgången till terrassen.

Köket öppnar sig mot matplats och vardagsrum, ligger lagom avskärmat så att gäster slipper se arbetsytorna, har gott om förvaring och arbetsyta, kyl och frys i full storlek, ugn med spishäll, fläkt och diskmaskin.

Det större sovrummet, som idag används som tv-rum och kontor, rymmer en dubbelsäng. I de två mindre sovrummen för enkelsäng finns två enkelgarderober i varje rum och önskar du ytterligare ett stort sovrum kan väggen tas bort mellan rummen. Lägenheten har också en rymlig separat klädkammare med klädstång och linneskåp.

Badrummet är ljust och fräscht med fönster, delvis kaklade väggar och en toppmatad tvättmaskin.

Terrassen, som är hela 21 kvadratmeter stor, ligger i ett soligt och insynsskyddat läge med utsikt mot Allégatans grönska längs bäcken. Här kan du njuta av många timmar utomhus från tidig vår till sen höst. Den fräscha markisen längs hela terrassen skyddar både mot regn och stekande sol.

Lägenheten har två förråd – ett vindsförråd och ett kallförråd för cyklar. I avgiften ingår Telias kabeltv-utbud, bredband och IP-telefoni.

Brf Terrassen är en trivsam och aktiv förening som även anordnar fritidsaktiviteter för medlemmarna med kvällsträffar och samkväm. På innergården finns grillplats och boulebana. Medlemmar i föreningen har tillgång till en gemensam festlokal och två övernattningslägenheter som kan bokas. I det fristående huset på gården finns även två tvättstugor, relax och bastu. Besöksparkering nära porten du får besök.

Här har du gångavstånd till mataffär, restaurang, blomsteraffär, apotek, system och järnvägsstationen.


Inflyttning april 2021, Varmt välkommen på visning!

Marcus Bergdahl - Mäklare Örebro

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

82.5 kvm

Avgift:

6 333 kr

Slutbud:

1 320 000 kr (16 000 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Marcus Bergdahl

Marcus Bergdahl

0761-80 24 05


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter