Forskningsringen 21

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 139 kvm
Anmäl intresse

Grönskande hörntomt i bästa solläge!

Här bor ni i ett stilfullt och modernt hus med alla bekvämligheter som ni kan önska er. Villan omges av en uteplats på framsidan samt en stor altan på baksidan. Baksidan av tomten har söderläge. Här finns plana gräsytor och plats för flera bilar på en fin stenlagd uppfart. På tomten finns även ett förråd samt en lekstuga för de minsta.

Huset genomsyras genomgående av mycket ljus och är i mycket gott skick - bara att flytta in. Sällskapsytorna i huset är riktigt trivsamma och erbjuder en generös yta i vardagsrum och matplats med flertalet fönster i gavelläge. I vardagsrummet finns även en kamin som ökar på mysfaktorn under det kalla halvåret.
Köket är modernt och i mycket gott skick, fullutrustat med separat kyl och frys, inbyggd mikro, fläkt, induktionshäll, ugn och diskmaskin. Stor öppning mot köket ger god kontakt mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet når man en av uteplatserna. Här finns plats för utemöbler och grill.
Det finns fyra luftiga och ljusa sovrum på övre plan med en klädkammare. Huset har två helkaklade badrum med elburen golvvärme, en på varje våning.

Ursvik är precis den idylliska bostadsområde som de flesta barnfamiljer längtar efter. Ett otroligt charmigt och lugnt område, där ni bor granne med skogen samtidigt som det tar några minuter för att nå bussen som tar er till centrala Sundbyberg med all dess utbud av restauranger och kommunikationer.
För de som gillar motion så finns Ursviks Motionsspår i nära anslutning till huset. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga grillplatser, lekplatser och fotbollsplaner. Därutöver finns fina grönområden för promenader eller joggingturer vid Golfängarna, Lötsjön och Råstasjön. Cykelavstånd till Friends Arena samt nordens största galleria Mall of Scandinavia där ni hittar ett rikt utbud av restauranger, butiker, gym, biograf etc.


Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

BOAREA:

139 kvm

Tomtarea:

400 kvm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Forskningsringen 21 Sundbyberg/Ursvik

HitCounter