Söderby torgs allé 47

Salem Söderby / Salem kommun
Kommande bostad
  • 6 Rum
  • 185 kvm
Anmäl intresse

Här kommer ett gyllene tillfälle att förvärva en helt optimal familjedröm!
Denna 1 ½ - plansvilla med generösa sällskapsytor har ett optimalt läge med friköpt tomt. Populära Söderby är ett mycket lugnt och barnvänligt område.

Här finner ni ett modernt boende med plats för hela familjen att trivas. Tomten är generös med utrymme för aktiviteter, springande barn och för den trädgårdsintresserade finns gott om plats. Här har ni nu möjligheten att flytta in i detta fräscha boende som med sitt stilrena utförande förhöjer levnadsstandarden för hela familjen. Väl inne i huset välkomnas man av den trevliga hallen som tar dig vidare in i köket och vardagsrummet som bjuder på härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna och en underbar rymd tack vare den höga takhöjden om 2,60 meter. Stilfullt kök med väl utrustad maskinpark med inbyggd mikrovågsugn, dubbla ugnar, infälld häll, fläkt, diskmaskin och fullhöjdskyl och -frys. Hela maskinparken går i rostfritt utförande. Köket har en köksö samt matsal med plats för 8-12 personer som är med öppen planlösning till det stora och inbjudande vardagsrummet med braskamin samt som har plats för en rejäl soffgrupp. Från vardagsrummet finns utgång till uteplatsen med härliga ytor och uteplats på både bak och framsida av huset som erbjuder många sköna soltimmar hela dagen. Plats för lek och bus för barnen samt gott om utrymme för odling och plantering. Här finns även fruktträd och sparris, jordärtskocka m.m. Mysigt orangeri vilket lämpar sig för kvällssittningar intill lyxigt utespa.

Huset är väldisponerat med två plan där kök, matsal och vardagsrum ryms på entréplanet. Där finns även ett badrum, tvättstuga med groventré, klädkammare och ett sovrum. På övre plan finns tre väl tilltagna sovrum, ett möblerbart allrum, klädkammare samt badrum med bubbelbadkar. Det erbjuds förvaringsutrymmen i form av klädkammare och flera garderober i sovrummen samt i hallen. Dessutom finns ett fyra kvm stort kylrum i garaget. På uppfarten till huset finns det plats för två bilar samt i garaget finns ytterligare en uppställningsplats för bil.

Detta är ett omtyckt område med en blandad bebyggelse runt torget och merparten villor runt däromkring. Söderby Park har under det senaste decenniet gått från att vara tomt och öde till att ha blivit det kanske mest attraktiva området i Salem med omnejd. Direktbuss finns 200 meter ifrån huset som tar dig till Fridhemsplan via stopp i Västberga, Liljeholmen och Hornstull, restid cirka 35 minuter. Bussförbindelser även till Tumba station och centrum samt Salem centrum och Rönninge Station. Motorvägen nås på ett par minuter med bil, därefter är det cirka 10 minuter till Södertälje och cirka 25 minuter till Stockholm. I området finns en pizzeria samt frisör. I Salem centrum finns det banker, restauranger, apotek, systembolag, mataffär, klädaffär, diversebutik, bankomater, vårdcentral, frisör, blomsteraffär, café/bageri, gym mm. Rönninge centrum erbjuder restauranger, mataffär, blomsteraffär, bageri/café, gym m.m. Tumba centrum ligger nära och har ett stort utbud i sitt galleria. Endast 300 meter till skola och förskola.

Salem är en kommun med många idrottsanläggningar, som Salemsvallen, Berga bollplan, Padelhall, Ishallen, Medley Säby sim- och sporthall och Skogsängshallen. Nere i Rönninge finns fler anläggningar som bollplaner, boulebana, båtbryggor, golfbanor, multisportarenor, skyttebanor, sporthallar och tennishallen. Garnuddens naturreservat längs sjön Uttran bjuder på vacker natur, bad, elljusspår och utegym. I närheten av huset ligger Nedre Söderby kulturreservat med liten kort promenad så når du hemslöjdsföreningens café.

- Braskamin med skorsten
- Utespa, pizzaugn & orangeri
- 6 rum varav 4 stora sovrum
- Gott om förvaringsutrymmen
- Friköpt trädgårdstomt om 664kvm
- Härlig rymd med takhöjd om 2,60 m
- Garage samt två p-platser
- 4 kvm Kylrum i garaget
- Vitlaserad parkettgolv & nymålade väggar
- Vattenburen golvvärme i övre & nedreplan
- Nära natur och promenadstråk
- Nära till skolor och förskolor
- Besiktigad med protokoll
- Se bostadsfilm under objektet

Villadeklarerad

Det här huset är Villadeklarerat och därmed besiktigad.

> Läs mer

Fadi Shamoun - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

6 Rum

BOAREA:

185 kvm

Tomtarea:

664 kvm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Fadi Shamoun

Fadi Shamoun

0708-99 45 61


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Söderby torgs allé 47 Salem Söderby

HitCounter