Snörmakarvägen 51

Snörmakarvägen 51

Bromma Åkeshov / Stockholm kommun
2 650 000 kr
  • 3 Rum
  • 55 kvm
Anmäl intresse

Lummigt och trivsamt läge!

På attraktiva Snörmakarvägen i populära Åkeshov finns nu denna trevliga trea till salu! Bostaden har ett högt läge på andra våningen av tre med en helt underbar balkong i perfekt solläge! Den ligger infälld i huset, utan insyn från grannar och med en härlig utsikt mot grönskan, den är lika fin sommar som höst när färgerna skiftar. Bostaden har flera fina detaljer såsom inner- och garderobsdörrar i original samt fina fönsterbrädor i sten. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti som skänker rikligt med ljus till rummet och här kan man möblera med både matplats och soffgrupp.

Det större sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng och förvaring erbjuds i en skjutdörrsgarderob (ingår). Sovrummet vetter mot baksidan av huset och ligger helt insynsskyddat. Köket är inrett med skåp och lådor med fronter i ljust trä som ger bra förvaring och den maskinella utrustningen består bland annat av diskmaskin, spis och kyl/frys. Det mindre sovrummet fungerar utmärkt som barn-, arbets- eller gästrum. Badrummet är stambytt med fönster, här finns bland annat ett sittbadkar samt egen tvättmaskin.

Åkeshov är ett lugnt och grönskande område med perfekt läge i Bromma. Endast en kort promenad till tunnelbanan vid Brommaplan alternativt Åkeshov som tar dig in till Stockholm city på mindre än ca 20 minuter. Vid Brommaplan finns ett stort serviceutbud med bl. a. ICA, Coop, apotek, SATS, restauranger, banker, butiker, bageri etc. Härifrån går busslinjer mot Drottningholm, Ekerö, Mälaröarna, Solna och direktbuss till Arlanda m.m.

Från lägenheten är det gångavstånd till Judarnskogens naturreservat och Judarnsjön med vackra omgivningar för den som gillar motion och rekreation, det finns stigar från både löpning och promenaden och på vintrarna finns skidspår att nyttja. Du kan även besöka Åkeshovs slott och slottspark, deras trevliga restaurang Råkoko är helt klart värt ett besök. Vill du istället träna eller spela bowling finns Åkeshovs sim- och idrottshall på nära avstånd.

Välkomna på visning!

Julia Hast - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

55 kvm

Avgift:

3 599 kr

Visning:

Måndag 21/9 Kl. 18:10-18:40

Pris:

(48 182 kr/kvm) 2 650 000 kr

Aktuellt bud:

2 650 000 kr (48 182 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Snörmakarvägen 51 Bromma Åkeshov

HitCounter