Forsskålsgatan 16, 2

Hammarbyhöjden/Johanneshov / Stockholm kommun
2 600 000 kr
  • 2 Rum
  • 39 kvm

Ljus tvåa med balkong mot lugna Forsskålsgatan

• Mysig balkong
• Fantastisk utsikt
• Originalcharm
• Fint skick på kök och badrum

Här bor du i en lägenhet med alla de rätta attributen. Bostaden är placerad på andra våningen med balkong mot lugn återvändsgata och härlig utsikt från lägenhetens alla fönster. Bostaden är i fint skick där många originaldetaljer bevarats vilket gör denna tvåa till en riktig funkisdröm.

De väldisponerade kvadratmeterna inrymmer allt du behöver. Köket är smart planerat med gott om skåpsförvaring och arbetsytor. Vardagsrummet är rymligt med plats för allt som önskas och pricken över i:et är det välbevarade originalgolvet.

Sovrummet rymmer en större säng vilket gör denna lägenhet perfekt för både en och två personer. Får du inte plats med allt i garderoberna i hallen kan du enkelt skapar mer förvaring i form av byrå eller garderob i sovrummet också.

Bostadsrättsföreningen är väldigt stabil och under de senaste åren har många stora renoveringar utförts. Det gör att huset är i väldigt bra skick och inga större renoveringar planeras i närtid.

I Hammarbyhöjden bor du med ett fantastiskt läge nära storstadens puls, till Södermalm tar du dig snabbt och enkelt både med cykel och till fots, samtidigt som du har lugnet och härlig natur runt hörnet.

Kommunikationerna är utmärkta med närhet till både Skärmarbrinks och Hammarbyhöjdens tunnelbanestationer, vilka båda tar dig in till Stockholm C. Söderorts kommunikationsnav Gullmarsplan ligger enbart ett par minuter bort.

Låt inte den här drömlägenheten glida dig ur händerna. Lägg in visningstiden i din kalender och kom förbi, så berättar jag mer.

Hanna Parwén - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

39 kvm

Avgift:

3 355 kr

Slutbud:

2 600 000 kr (66 667 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Hanna Parwén

Hanna Parwén

08-400 213 40 · 0708-67 70 20


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Ehsan Sedagati

Ehsan Sedagati

08-400 213 41 · 0709-99 79 07


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter