Lektorpsvägen 7

Adolfsberg / Örebro kommun
6 170 000 kr
  • 6 Rum
  • 155 kvm

Välplanerad enplansvilla i Södra Lindhult, Adolfsberg.

Välkomna till Lektorpsvägen 7 och detta välplanerade och arkitektritade enplanshus i ett mycket lugnt och barnvänligt område i populära Adolfsberg.

Här möts man av en vacker infart med fin plattsättning som ger ett fint första intryck av fastigheten. Väl inne i huset välkomnas man av den trevliga hallen som tar dig vidare in i köket och vardagsrummet som bjuder på härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna och en underbar rymd tack vare den höga takhöjden. Köket har utrymme för ett matbord för 4-6 personer och delvis öppen planlösning till det stora och inbjudande vardagsrummet som har plats för en rejäl soffgrupp. Från köket finns utgång till uteplatsen på husets framsida och från vardagsrummet når man uteplatsen på baksidan av huset som vetter mot syd/väst .

Bostaden erbjuder förutom vardagsrum och kök även fyra sovrum, ett extra allrum, två badrum samt tvättstuga med groventré. Det finns bra förvaringsutrymmen i form av en rymlig klädkammare och flera garderober i sovrummen. Smart och praktisk planlösning med en avdelning med två sovrum och tillhörande allrum som passar perfekt för barndel, en avskild del med sovrum, klädkammare och badrum som är utmärkt som föräldrardel samt den stora ytan med kök och vardagsrum för umgänge och middagar. Rymlig garageuppfart med plats för fler bilar samt ett stort garage. Fin och insynsskyddad trädgård med härliga gräsytor och uteplats på både fram- och baksida av huset som erbjuder många sköna soltimmar.

Här bor man nära flera lekparker, mataffär, vårdcentral samt busshållplats. Det är ca 4 kilometer till Marieberg galleria och till Örebro city som erbjuder stort utbud av restauranger, nöjen och shopping är det ca 6 kilometer.

Kontakta Lars Olsson för mer information.

Lars Olsson - Mäklare Örebro

STORLEK:

6 Rum

BOAREA:

155 kvm

Tomtarea:

1 035 kvm

Slutbud:

6 170 000 kr (39 806 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lars Olsson

Lars Olsson

0761-80 24 02


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter