Arrendevägen 4

Arrendevägen 4

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
5 800 000 kr
  • 4 Rum
  • 125.3 kvm
Anmäl intresse

Modernt radhus i mysigt villakvarter med närhet till natur och stan!

Stilfullt och hemtrevligt radhus med tomt i soligt läge! Här bor ni i ett modernt hus med alla bekvämligheter som ni kan önska er. Huset omges av uppfart med plats för bil samt stor terrass på baksidan samt framsidan där solen kan avnjutas från förmiddag till sen kväll. Tomten ligger i anslutning till en allmänning och på terrassen finns ytor för såväl matplats samt loungehörna. Från trädgården når man med enkelhet allmänningen med gräsmatta och sandlåda vilket ger en förlängning av tomten.

När ni kliver in i huset möts ni av en ljus och luftig känsla då ett kök breder ut sig med en öppen planlösning till det trivsamma vardagsrummet. Köket är liksom resten av huset i toppskick med exklusiva materialval och fullt maskinellt utrustat med bland annat diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd. Stor matgrupp för 6-8 personer ryms vid fönstret. På entréplanet finner ni badrummet vilket är stort, helkaklat och fräscht med dusch och golvvärme. Här finns även tvättmaskin och torktumlare i separat del.

Tar ni trappan upp till övre plan ligger tre rofyllda sovrum belägna. Från master bedroom finner ni också en rymlig klädkammare för suverän förvaring. Här finns ytterligare ett badrum med badkar, separat dusch och golvvärme.

Hela Ursvik är precis den idylliska småstad som de flesta barnfamiljer längtar efter. Ett otroligt charmigt och lugnt område där man ser barn leka på gatorna bland husen och i skogsgläntorna som omger Ursvik i sin varma famn. Här finns verkligen allt för familjen; närheten till förskolor och skolor, underbara grönområden, motionsslingor och naturreservat. Området förmedlar en känsla av "Bullerbyn" och här samlas familjer med sina barn i den populära aktivitetsparken som ligger belägen vid infarten till Ursvik. En stor lekplats för stora och små att busa och träffa nya lekkamrater på. Här bor ni mitt i kärnan av Ursvik som blivit känd för sin småstadskänsla nära naturen men ändå på kort avstånd in till centrala Stockholm. För att skapa den genuina känslan blandas bebyggelsen med lägenheter, radhus och villor med butiker, natur och servicemöjligheter.

I Ursvik finns en stor mångfald av olika förskolor samt skolor, man planerar att bygga fler i och med att området växer och inflyttningen är stor. I dagsläget finns Pysslingens förskola, Granatäpplet, Forskaren, Milot, Lilla Ursviks förskola samt Vittra som ligger beläget precis intill natursköna Ursviks motionsområde, med hela skogen som lekplats. Älvkvarnsskolan, Vittra, Ursviksskolan samt Kymlingeskolan har man att välja på i skolväg.

Kommunikationerna i Ursvik byggs ut allteftersom fler människor flyttar in. Påfarten till E18 gör att du enkelt kan ta dig in till stan eller norrut. Från Ursvik har man också direktanslutning ut på Ulvsundaleden och Kymlingelänken med vidare anslutning till E4.

Kommunalt tar du dig antingen med buss 504 från Ursvik vidare till Sundbyberg (anslutning till tunnelbana eller pendeltåg) eller Hallonbergen samt Rissne (anslutning till tunnelbana). Tvärbanan kommer också att byggas ut till Kistagrenen som kommer passera Ursvik och beräknas stå klar 2021.

Ursviks motionsområde: Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor från 2,5 km till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga grillplatser, lekplatser och fotbollsplaner.

Varmt välkomna på visning!

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

125.3 kvm

Avgift:

4 481 kr

Visning:

Måndag 10/5 Kl. 18:30-19:00

Pris:

(46 289 kr/kvm) 5 800 000 kr

Aktuellt bud:

6 105 000 kr (48 723 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Arrendevägen 4 Sundbyberg/Ursvik

HitCounter