Hemmansvägen 9

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 127 kvm
Anmäl intresse

Välkomna till detta fantastiska hus beläget i småstadsidyllen Ursvik.

Välkomna hem! Hem till den fantastiska småstaden med trygghet och värme som ledord. Här bor ni i ett enkelt och modernt hus med alla bekvämligheter som ni kan önska er. Parhuset med tomt i bästa solläge samt en stor terrass på baksidan där solen finns från morgon till kväll. Tomten ligger skyddat från vind och på terrassen finns härliga ytor för flera grupper om utemöbler som stort middagsbord för familj och vänner, eller en avkopplande loungehörna.

När ni kliver in i huset möts ni av en otrolig ljus och luftig känsla då ett renoverat exklusivt kök breder ut sig med en öppen planlösning till det trivsamma vardagsrummet. Entréplanet karaktäriseras av ett oslagbart ljusinsläpp och den öppna planlösningen möjliggör härliga sociala ytor att umgås med hela familjen och vänner på. Köket är fullt utrustat med alla bekvämligheter som diskmaskin och induktionshäll samt alla vitvaror i rostfritt stål. En exklusiv bänkskiva i kompositsten med bra arbetsplats. I köket finns en naturlig plats för en stor matplats vid fönstret med utsikt mot husets framsida. Här kan ni äta frukost och se hur gatan vaknar till liv, eller varför inte ta med er fruskostkaffet ut på den mysiga framsidan där solens första morgonstrålar kikar fram tidigt för att stanna fram till lunch.

På entréplanet finner ni också en fräsch och praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt mycket bra förvaring. Ett stort helkaklat badrum med dusch ligger också i anslutning till entrén. Här har man även valt att göra ett sovrum.

Tar ni trappan upp till övre plan ligger tre rofyllda sovrum belägna. Här finner ni också en rymlig klädkammare för suverän förvaring samt ett generöst badrum. Huset har en vind som för närvarande används för förvaring.

Hela Ursvik är precis den idylliska småstad som de flesta barnfamiljer längtar efter. Ett otroligt charmigt och lugnt område där man ser barn leka på gatorna bland husen och i skogsgläntorna som omger Ursvik i sin varma famn. Här finns verkligen allt för familjen; närheten till förskolor och skolor, underbara grönområden, motionsslingor och naturreservat.

Området förmedlar en känsla av "Bullerbyn" och här samlas familjer med sina barn i den populära Allaktivitetsparken som ligger belägen vid infarten till Ursvik. En stor lekplats för stora och små att busa och träffa nya lekkamrater på.

Här bor ni mitt i kärnan av Ursvik som blivit känd för sin småstadskänsla nära naturen men ändå på kort avstånd in till centrala Stockholm. För att skapa den genuina känslan blandas bebyggelsen med lägenheter, radhus och villor med butiker, natur och servicemöjligheter.

Ursviks har en egen minilivs samt större matbutiker finns nära beläget i Hallonbergen centrum, samt Coop och Willys längs E18 på infarten mittemot Ursvik. I Järvastedane har man även en ICA butik.

I Sundbyberg och Ursvik finns en stor mångfald av olika förskolor, man planerar att bygga fler i och med att området växer och inflyttningen är stor. Pysslingens förskola och skola, Älvkvarnsskolan, har varit med från starten i Ursvik. Ursviks första kommunala skola Granatäpplet, Forskaren, Milot förskola samt Vittra som ligger beläget precis intill natursköna Ursviks motionsområde, med hela skogen som lekplats.

Kommunalt tar du dig antingen med buss 504 från Ursvik vidare till Sundbyberg (anslutning till tunnelbana eller pendeltåg) eller Hallonbergen (anslutning till tunnelbana). Mittemot Ursvik, från hållplats Rissneleden trafikerar buss 540 till Bergshamra och Univeritstet via Hallonbergen och Ulriksdal där pendeltåget ansluter. Tvärbanan kommer också att byggas ut till Kistagrenen som kommer passera Ursvik och beräknas stå klar 2022.

Ursviks motionsområde: Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor från 2,5 km till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga grillplatser, lekplatser och fotbollsplaner.

Varmt välkomna på visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

BOAREA:

127 kvm

Tomtarea:

290 kvm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hemmansvägen 9 Sundbyberg/Ursvik

HitCounter