Bäckbornas väg 13

Bromma Beckomberga / Stockholm kommun
2 100 000 kr
  • 2 Rum
  • 58.5 kvm

Fantastisk 2:a med stor uteplats mot grönskande innergård!

*Visas måndag 28/6 kl. 19.00-19.30*

Unik 2:a med stor uteplats mot den lugna grönskande innergården! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar stora sociala ytor för soffgrupp, matbord m.m. Modernt kök som renoverades 2017 till både estetiskt och praktiskt perfektion. Mycket stort sovrum som erbjuder gott om ytor för dubbelsäng, garderober och andra sovrumsmöbler som kan önskas. Helkaklat badrum i ljus utformning. Från vardagsrummet når man den underbara uteplatsen som erbjuder gott om plats för bord, stolar, grill, loungegrupp m.m. Uteplatsen har ett fantastiskt läge mot den lugna innergården och erbjuder många soliga timmar att avnjuta.

Hiss i huset. Parkeringstillstånd ingår i avgiften!

Välskött förening med god ekonomi. Föreningen har en underbar grönskande innergård med grillplats, bord och bänkar och lekplats. En perfekt plats för grillkvällar, kräftskivor eller andra sociala tillställningar.

Beckomberga är ett expansivt område som till stor del består av nyproducerade bostäder med en trevlig blandning av lägenheter och villor. Det som särskiljer detta område från andra nyproduktionsområden är att man valt att bevara grönska för att skapa ett barnvänligt och vackert bostadsområde. Välsorterade mataffärer samt gym på gångavstånd. I området finns flertalet populära skolor och förskolor. I området finns även trevliga restauranger och caféer.

Några minuters gångavstånd till kommunikationer via buss 117 som har täta turer till Spånga pendeltåg och Brommaplan t-bana. Vid Brommaplan finns utöver goda kommunikationer ett stort utbud av service, mataffärer, gym, restauranger och butiker. Med bil tar det mindre än 10 minuter till Bromma Blocks, Brommas största shopping-galleria, som även ligger granne med Bromma flygplats.

Välkomna på visning!

Isak Oddsson - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

58.5 kvm

Avgift:

3 843 kr

Slutbud:

2 100 000 kr (35 897 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Isak Oddsson

Isak Oddsson

0708-22 70 98


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter