Forskningsringen 85A

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
2 410 000 kr
  • 2 Rum
  • 54.5 kvm

ACCEPTERAT PRIS! Ring för visning! Här erbjuds en modern och stilsäker lägenhet som har allt man kan önska sig. Bostaden är utmärkt för par tack vare sovrummet som rymmer en dubbelsäng. Lägenheten har stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Bostaden har en optimal planlösning med generös balkong i soligt läge, ett rymligt sovrum, badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt golvvärme, genomgående ljus ekparkett och ett modernt och praktiskt kök, all maskinell utrustning såsom kyl/frys, ugn, diskmaskin samt mikro. Förutom det en generös hall med gott om förvaring. Kombinationen av närheten till skola och förskola, naturreservat och bra kommunikationer ger ett optimalt boende att trivas i. Generöst förråd tillhör lägenheten.

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Lägenheten ligger någon minut ifrån Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola. Redan i samband med de första inflyttningarna i Stora Ursvik öppnades dessutom Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan och Granatäpplet samt förskolan Forskaren. Planering pågår för ytterligare skolor/förskolor i takt med att området växer.

I närheten av bostaden finns restaurangen Krubb, Lilla Sara Pizzeria, Mama bear kafé, Ursviks kök och bar samt mini-livs, Puls & Träning. Flertalet skönhetssalonger finns i området. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. I närheten finns även nyöppnade SATS endast några minuter från bostaden.

Någon minuts promenad bort stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan står klar i området 2022. Till Centralen tar det 15 minuter med tunnelbanan.

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Varmt Välkommen på Visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

54.5 kvm

Avgift:

3 617 kr

Slutbud:

2 410 000 kr (44 220 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter