Framnäsbacken 22

Solna Skytteholm / Solna kommun
2 595 000 kr
  • 2 Rum
  • 50.5 kvm

Accepterat pris! Ring mäklaren för visning!

Nu kan du flytta in i en perfekt planerad 2:a på Framnäsbacken 22 med utsikt över lummig gata. Lägenheten har en öppen planlösning och disponeras med ett stort vardagsrum med plats för önskad möblering så som soffgrupp och större matbord. Köket är fräsch och rymligt med full maskinell utrustning. Vidare finns ett stort sovrum med plats för garderober, ett helkaklat badrum med tvättmaskin samt en hall med gott om förvaring.

Läget är perfekt, lugnt och rofyllt med närhet till gröna parker (Skytteholmsparken) såväl som Solna centrum med sitt rika utbud av shopping och service. Bullens bageri ligger en kort promenad från lägenheten där ni kan njuta av färskt bakat bröd och andra bakverk. Skytteholmsparken är en grönskande oas. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund eller vill gå med barnen. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar.

Solna Centrum ligger ett stenkast bort och här finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan. På endast några minuters promenad når du ICA Maxi i Solna Business Park, smidigare än så blir det knappast.

I Solna centrum finns både T-bana och flera busslinjer, det tar bara 10 minuter med T-bana in till Stockholm city. För den som vill ta pendeln eller tvärbanan nås den på kort promenad. Här bor Ni med närhet också till Sundbybergs centrum och Huvudsta som både erbjuder bad och har sin omtalade 4H-gård. Dessutom finns ett rikligt friluftsliv med strandpromenader, bad och sjöar på behagligt gångavstånd. På gångavstånd finns även kulturskola, segelskola och ridskola. Mall of Scandinavia ligger på gångavstånd.

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

50.5 kvm

Avgift:

1 974 kr

Slutbud:

2 595 000 kr (51 386 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter