Sandbunkergatan 3B

Lanna / Lekeberg kommun
2 300 000 kr
  • 6 Rum
  • 144 kvm

Är ni på jakt efter en bostadsrätt med villakänsla? Då har ni hittat helt rätt! Snart finns nämligen chansen att förvärva denna bostad på Sandbunkergatan 3B om hela 144 kvm fördelat över två plan med en insynsskyddad tomt.

Entréplanet upplevs ljust och har bra förvaringsmöjligheter i form av en stor klädkammare. Här har vardagsrum, kök och uteplats bundits samman på ett fint sätt och skapat utrymme för umgänge tillsammans med familj och vänner. Uteplatsen är insynsskyddad och försedd med ett spa-bad vilket gör att den med fördel används året om. På entréplanet finns också ett väl tilltaget sovrum som har plats för dubbelsäng samt ytterligare förvaringsmöbler efter era önskemål.

En trappa upp i bostaden möts vi av en möblerbar hall med väl tilltagen takhöjd precis som övriga rum på övervåningen. Från hallen nås också den härliga balkongen som har plats för både matgrupp samt loungemöbler om så önskas. Det övre planet inrymmer också totalt tre sovrum samt ett större badrum.Två av rummen är aningen större än det tredje men de har alla tre gott om plats för möblering efter era önskemål. Badrummet i sin tur har kaklade väggar samt klinkergolv och försett med badkar samt dusch.

Här bor ni i en bostad med stilren och exklusiv känsla endast ett stenkast från förskola, skola, golfbana och padelbanor. Här finns också närhet till Kilsbergen som erbjuder trevliga aktiviteter för hela familjen både sommar som vinter. Till Örebro city tar det ca 20 minuter med bil och till Karlskoga ca 25 minuter.

Varmt välkommen att kontakta Andreas Ståhl för mer information!

Andreas Ståhl - Mäklare Örebro

STORLEK:

6 Rum

BOAREA:

144 kvm

Avgift:

5 195 kr

Slutbud:

2 300 000 kr (15 972 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Andreas Ståhl

Andreas Ståhl

0761-80 24 08


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter