Katrinebergsbacken 24, 5tr

Liljeholmen / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2.5 Rum
  • 67 kvm
Anmäl intresse

Med ett högt läge ligger denna ljusa och smakfullt renoverade trea med stor härlig balkong!

Lägenheten präglas av en underbar atmosfär tack vare det höga läget i kombination med stora fönsterpartier mot den trivsamma och lummiga gården. Disponeringen är mycket social och bjuder på generösa sällskapsytor, goda förvaringsmöjligheter, barnrum som även kan disponeras som walk-in-closet och en härlig balkong mot gården. Interiören är genomgående smakfull och utgörs av stilfulla golv, renoverat badrum med vattenburen golvvärme samt stilrent renoverat kök med full maskinpark.

Mycket välskött förening med kabel-tv och bredband inkluderat i avgiften, som även sänkts sju av de senaste nio åren. Här finns tillgång till pool, bastu, barnvänliga gårdar med grillmöjligheter, garage, festlokal, två övernattningslägenheter samt förskola.

Liljeholmen är ett mycket populärt område tack vare goda kommunikationer, närheten till innerstan och med naturen runt hörnet. Bara ett stenkast från lägenheten finns kommunikationsmöjligheter från Liljeholmstorget med röd tunnelbanelinje, tvärbana mot Sickla udde, Alvik och Solna samt flera busslinjer. Med tunnelbana tar man sig på bara 5 minuter till Slussen. Har man bil är man snabbt ute på E4:an. Dessutom åker Flygbussarna mellan Liljeholmstorget och Arlanda flygplats. På torget ligger även Liljeholmstorget galleria med 90 butiker, caféer, gym, mataffärer och en mängd övrig service. Längtar man till skärgården kan man ta en direktbuss till Trosa. Med en kort promenad, via trappan runt hörnet, över Liljeholmsbron når man Hornstull med dess generösa utbud av restauranger, butiker och caféer. Intill Liljeholmstorget ligger den populära lekplatsen Fruktparken och sjön Trekanten. Här finner man vackra promenadstråk och kan bada, fiska och åka skridskor. I närområdet finns även ett flertal förskolor och skolor för barn i alla åldrar. På andra sidan Liljeholmen finns Marievik med ett stort utbud av restauranger, promenadstråk samt badmöjligheter. På promenadavstånd från lägenheten finner man flera grundskolor, Färgfabriken, Vinterviken med ett mysigt trädgårdscafé samt Mälaren! Det är också nära till Aspudden och Telefonplan.

Varmt välkommen!

Nicklas Talvitie - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2.5 Rum

BOAREA:

67 kvm

Avgift:

3 660 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Katrinebergsbacken 24, 5tr Liljeholmen

HitCounter