Pilotgatan 9, 3tr

Pilotgatan 9, 3tr

Skarpnäck / Stockholm kommun
2 450 000 kr
  • 3 Rum
  • 78 kvm
Anmäl intresse

Ljus 3:a med fönster i flera väderstreck och en härlig balkong!

Planlösningen är ytterst genomtänkt vilket bidrar till en rymlig och luftig känsla, här kan man gå runt i lägenheten.. Lägenhetens ytskikt är genomgående fräscha och fina - här har ingenting lämnats åt slumpen! Balkongen ligger i ett högt och luftigt läge med fri utsikt mot gröna träd. Bostadens 78,5 kvm är fördelade över en tilltagen hall och ett rymligt vardagsrum med generösa fönsterpartier. Fullt utrustat kök med utgång till balkong och två stycken trivsamma sovrum och ett badrum utrustat med bekvämligheter såsom tvättmaskin. Lägenheten har gott om förvaring, utöver flertalet garderober erbjuds en klädkammare samt ett tillhörande vindsförråd.

Ett perfekt beläget boende nära service, grönområden och kommunikationer. På tre minuters promenad nås både buss och tunnelbana!

Närheten till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare.

Längs Skarpnäcks Allé finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, apotek, tandläkare, skomakare och gym. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp på Gråhundsvägen med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av Söderort. Med buss 181 når man snabbt och smidigt Farsta Centrum med sina hundratal butiker. Dessutom finns buss 180 till Kärrtorp, 172 till Norsborg via Hökarängen och Huddinge, 173 till Skärholmen, via Bandhagen och Älvsjö med ett stopp vid Ikea. Samt 816 till Gullmarsplan. För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig till och från city.

Per Knaust - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

78 kvm

Avgift:

4 713 kr

Visning:

Måndag 28/9 Kl. 17:15-17:45

Pris:

(31 410 kr/kvm) 2 450 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Per Knaust

Per Knaust

0708-99 79 47


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Pilotgatan 9, 3tr Skarpnäck

HitCounter