Kungsängsgatan 57H

Industristaden / Uppsala kommun
2 125 000 kr
  • 2 Rum
  • 52 kvm

Strosa längs med Fyrisån och ni når sedan Industristaden, ett centralt område som fortsätter att växa. Här kan vi nu presentera en trevlig 2:a på 52 kvm med fransk balkong!

Här finner ni ett ljust boende med parkettgolv och öppen planlösning. Bostaden har ett rymligt sovrum med förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum med vattenfallsdusch samt en praktisk klädkammare i hallen. Köket är stilrent och vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket vilket ger plats för både sällskapsdel samt matplats för den som vill bjuda hem vännerna på härliga tillställningar.

Här bor ni i en växande stadsdel som har allt inom räckhåll. I området finns allt från matbutik, service, café, frisör, Anna Petrus park och restauranger. Njut av härliga promenader längs Fyrisån in mot stadens puls. Ett stenkast bort finns Centralstationen vilket gör detta till ett utmärkt läge för den som pendlar för jobb på annan ort samt så tar ni er även enkelt ut på E4:an med bil. Ta chansen att flytta in i detta centrala område med hela Uppsalas utbud inom räckhåll.

Varmt välkomna på visning!

Martin Boholm - Mäklare Uppsala

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

52 kvm

Avgift:

2 801 kr

Slutbud:

2 125 000 kr (40 865 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter