Furuvägen 23

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
  • 3 Rum
  • 64 kvm

Exklusiv trea i gavelläge med balkong och öppen spis! Belägen på våning 6/6!

I populära området Tulehöjden på Furuvägens krön ligger denna välplanerade lägenhet med balkong i soligt läge och fungerande öppen spis. Lägenheten totalrenoverades 2018 och är belägen högst upp i huset. Trerummaren badar i ljus tack vare det fria hörnläget och de stora fönsterpartierna i två väderstreck som ger solen fritt spelrum. Köket är exklusivt och topprenoverat med gråa luckor och vitvaror som kyl/frys, ugn, mikro och diskmaskin. Master bedroom är stort med gott om plats för bred säng och garderober. Sovrummet har dubbla fönster vilket släpper in gott om ljus här finns plats för säng alternativ skrivbord för den som istället önskar ha kontor. Badrummet är helkaklat, bekvämt och praktiskt. Lägenheten har genomgående väggar i vitt och fina parkettgolv. I anslutning till hallen finns en mycket praktiskt och generös klädkammare som öppnas upp via skjutdörrar i spegelglas. På balkongen som nås från vardagsrummet ges en svårslagen utsikt över Sundbybergs trädkronor och takåsar!

Till lägenheten hör ett stort vindsförråd på ca 10 kvm samt ett källarförråd på ca 2 kvm. Hiss finns i huset!

Sundbyberg är en levande stad, få är de som inte blir förälskade i dess gemytliga miljö där man har nära till såväl vatten, grönområden och shopping. För den som vill ta sig in till Stockholms city tar det bara 8 minuter med T-banan eller Pendeltåget som ligger en kort promenad från huset. Nere på gatan avlöser barnvagnsrullare och hundrastare varandra. Intill huset som är beläget på lugn återvändsgata ligger en lekplats. För den som vill söka sig till grönområden är Lötsjön med sina härliga omgivningar ett populärt vattenhål. Någon minut från porten, nere på Tulegatan finns gymmet Sats. Utöver detta erbjuder Tulegatan gott om restauranger, bagerier och service. Man kan också promenera 5 minuter till Sturegatan som är Sundbybergs shoppingstråk hittar man allt från blomsterhandel, gym, bageri till heminredning i senaste design och flera kända klädbutiker.

För den som vill ut i naturen finns gott om härliga grönområden. Lötsjön och Råstasjön bjuder på härliga joggingspår och skridskoåkning under vintertid. Ursviks motionsområde har flera löparsträckor under sommartid och längdfärdsåkning under vintertid. Nyöppnade Mall och Scandinavia nås ca 15 minuters promenadavstånd och erbjuder på en shoppingupplevelse utöver det vanliga!

Välkommen på Visning!

Lägenheten är registrerad som 2 rok enligt lägenhetsförteckningen med disponeras som 3 rok

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

64 kvm

Avgift:

3 780 kr

Budgivning pågår

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter