Arrendevägen 48

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 139 kvm
Anmäl intresse

Grönskande hörntomt i bästa solläge!

Här bor ni i ett stilfullt och modernt i hus med alla bekvämligheter som ni kan önska er. Villan omges av två altaner, en på framsidan samt en stor altan på baksidan. Bostaden ligger på hörnan vilket ger mer gräs för barnen att leka på. På tomten finns även ett stort inrett förråd samt ett härligt spabad.

Huset är minst sagt inbjudande med en genomgående ljus och luftig känsla som genomsyrar den mycket genomtänkta planlösningen. Sällskapsytorna i huset är riktigt trivsamma och erbjuder en generös yta i vardagsrum och matplats med flertalet fönster i gavelläge. Från vardagsrummet når man en av uteplatserna. Här finns plats för utemöbler och grill. Modernt kök utrustat med separat kyl och frys, inbyggd mikro, fläkt, spishäll, ugn och diskmaskin. Det finns fyra luftiga och ljusa sovrum på övre plan. Huset har två helkaklade badrum med elektronisk golvvärme, en på varje våning.

Hela Ursvik är precis den idylliska småstad som de flesta barnfamiljer längtar efter. Ett otroligt charmigt och lugnt område där man ser barn leka på gatorna bland husen. Här finns verkligen allt för familjen; närheten till förskolor och skolor, underbara grönområden, motionsslingor och naturreservat. Samtidigt bor man endast ca 10 minuters bilfärd från Stockholms city.

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

BOAREA:

139 kvm

Tomtarea:

344 kvm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Arrendevägen 48 Sundbyberg/Ursvik

HitCounter