Gyllene Hästens Torg 9

Solna Ulriksdal / Solna kommun
3 630 000 kr
  • 2 Rum
  • 69 kvm

Nu finns möjligheten att förvärva denna exklusiva lägenhet högt upp i huset med två balkonger med en härlig utsikt över Ulriksdal.

Bostaden präglas av mycket ljus tack vare de stora genomgående fönsterpartierna och den sociala planlösningen. Detta hem är fulländat och läget kan knappast bli bättre. Ett öppet och fullrustat kök, här finns plats för en större matgrupp. Intill köket ligger vardagsrummet som kan disponeras enligt önskemål med soffgrupp, soffbord och tv-bänk, härifrån når ni en av balkongerna där ni kan avnjuta en god frukost. Vardagsrummet är stort med gott om plats för dig som behöver ett hemmakontor. Vill man kan man avgränsa rummet med en vägg om man vill ha ett tredje sovrum eller avskilt kontor. Sovrummet är stort med gott om plats för förvaring i garderober. Här når ni den andra balkongen med en härlig eftermiddag och kvällssol. Vidare finns ett stort och lyxigt badrum i mörk nyans.

Föreningen har garageplatser med hiss-access. Det finns lediga platser i dagsläget. Föreningen disponerar över förråd som medlemmarna kan hyra för en extra kostnader.

Ulriksdal är mycket tilltalande omgivet av grönska samtidigt som det ligger intill Ulriksdals station som tar dig in till Stockholms city på bara några minuter. Alternativt finns ett flertal busslinjer att välja på bland annat mot Solna C, Brommaplan och direktbuss till Stockholm C. Direkttåg till Uppsala/Arlanda. På endast någon minut är ni ute på E4an för den som åker bil. Här finns flertal caféer, skönhetssalonger samt frisörer. I området finns även förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals sporthall.

I närheten finns ett rikt utbud både för liten och stor, med fantastiska Överjärva gård med hästar och caféer, Hagaparken som erbjuder härlig natur samt Ulriksdals slott, Ulriksdals golfklubb och Ulriksdals Wärdshus. På gångavstånd når du Mall of Scandinavia som erbjuder enormt utbud shopping + restauranger och Friends Arena som erbjuder evenemang.

Ulriksdal är ett nytt område som ständigt växer, läs mer på Ulriksdal.se

Varmt välkomna på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

69 kvm

Avgift:

3 594 kr

Slutbud:

3 630 000 kr (52 609 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter