Tvingvägen 28

Tvingvägen 28

Telefonplan / Stockholm kommun
2 200 000 kr
  • 1 Rum
  • 27 kvm
Anmäl intresse

Stambytt - Låg avgift - Nära T-bana Telefonplan - 1 Gbit/s bredband

Accepterat pris!

Varmt välkomna till en optimalt planerad etta med kort promenadavstånd från Telefonplans tunnelbanestation. Här bor du i kvadratsmart och lättmöblerad lägenhet med en yteffektiv planlösning, perfekt som första bostad! Badrummet renoverades i samband med bostadshusets stambyte 2011. Stort allrum med en rejäl takhöjd vilket ger en känsla av rymd. Allrummet har en platsbyggd sängskåp med förvaring. Kök med originalskåp samt plats för matbord.

Mycket bra förening med flera stora renoveringar utförda, bl.a. har bergvärme installerats vilket ger låga driftskostnader. Nya säkerhetsdörrar och entréportar har installerats under 2017 och inom kort kommer även trapphusen att målas om. Dessutom ingår TV och bredband med hastighet på 1 Gbit/s för endast 89 kr/månaden.

Attraktivt läge med mycket kort promenadavstånd till Telefonplans T-banestation som tar dig in till Centralen och vidare till bl.a KTH och Stockholms Universitet utan byten. Vid Telefonplan finner du bland annat trendiga Restaurang Landet, SATS, klättercenter, A.B café, Hemköp och nyöppnade ICA Supermarket. Härifrån går även buss nr 147 till Liljeholmen med galleria innehållandes ca 90 butiker, all tänkbar service och flera mataffärer. På kort promenadavstånd finner du även Västberga handelsplats med bl.a. stora Coop och Systembolaget. I området ligger populära Västbergaskolan och flertal förskolor och i anknytning Västberga IP. Området är naturvänligt och lugnt då man bor granne med villakvarter utan genomfartstrafik med fina promenadstråk och närhet till Mälaren med badplatser och fina Vinterviken.

Fadi Shamoun - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

27 kvm

Avgift:

1 625 kr

Pris:

(81 481 kr/kvm) 2 200 000 kr

Budgivning pågår

Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Fadi Shamoun

Fadi Shamoun

0708-99 45 61


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tvingvägen 28 Telefonplan

HitCounter