Skördegatan 4

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 52.2 kvm
Anmäl intresse

Optimal tvåa med södervänd balkong!

Välkommen till en bostad med optimal planlösning samt balkong i fritt söderläge! Lägenheten har ett fantastiskt ljusflöde tack vare dess generösa fönster och fria läge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en social och trevlig yta. Fullt maskinellt utrustad i både kök och badrum. Här är det bara att flytta in!

Här bor ni i det ständigt expansiva området Ursvik. I den här fastigheten har man satsat på bekväma lägenheter, med tillgång till källarförråd samt garage i huset. Denna del av Ursvik karaktäriseras utav en välplanerad trädgårdsstad med ett varierat utbud av bebyggelse, skolor och butiker. Här bor man med ena foten i skogen, med närliggande grönområden och naturreservat samt parklekar, och med andra foten på väg till storstaden.

Ursviks har en egen minilivs som ligger vid Oxenstiernas allé. Större matbutiker finns nära beläget i Hallonbergen centrum (Prisextra), samt Coop längs E18 på infarten mittemot Ursvik.

I Sundbyberg och Ursvik finns en stor mångfald av olika förskolor, man planerar att bygga fler i och med att området växer och inflyttningen är stor. Pysslingens förskola och skola, Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan, har varit med från starten i Ursvik. Ursviks första kommunala skola Granatäpplet. Även Milos förskola, Lilla Ursviks förskola, Forskaren samt Vittra som ligger beläget precis intill natursköna Ursviks motionsområde, med hela skogen som lekplats.

Kommunikationerna i Ursvik byggs ut allteftersom fler människor flyttar in. Påfarten till E18 gör att du enkelt kan ta dig in till stan eller norrut. Från Ursvik har man också direktanslutning ut på Ulvsundaleden och Kymlingelänken med vidare anslutning till E4.

Kommunalt tar du dig antingen med buss 504 från Ursvik vidare till Sundbyberg (anslutning till tunnelbana eller pendeltåg) eller Hallonbergen eller Rissne (anslutning till tunnelbana). Mittemot Ursvik, från hållplats Rissneleden trafikerar buss 540 till Bergshamra och Universitetet via Hallonbergen och Ulriksdal där pendeltåget ansluter. Tvärbanan som går genom Sundbyberg, kommer också att byggas ut till Kistagrenen som kommer passera Ursvik och beräknas stå klar 2021.

Ursviks motionsområde: Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor från 2,5 km till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga grillplatser, lekplatser och fotbollsplaner.

Varmt välkomna på visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

52.2 kvm

Avgift:

0 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Skördegatan 4 Sundbyberg/Ursvik

HitCounter