Täppgränd 115, 1tr

Enskededalen / Stockholm kommun
4 510 000 kr
  • 4 Rum
  • 87 kvm

Perfekt familjefyra med två balkonger - Smakfullt renoverad - Välskött förening

Välkommen till denna mycket smakfullt renoverade 4:a!

Här erbjuds ett fantastiskt boende i ett lugnt och extremt barnvänligt område. Fritt läge mot park respektive gård ger ett varmt ljus från morgon till kväll. Den större balkongen har en grönskande utsikt över Dalenparken och den mindre, med kvällssol, ligger mot föreningens mycket trevliga och barnvänliga innergård. Hela Dalen är bilfritt. Här kan barnen lära sig cykla, åka skejtboard och springa fritt.

Lägenheten är genomgående mycket ljus med välplanerade ytor och rymliga rum. Mycket stilfullt renoverat kök med generös matplats och goda förvaringsmöjligheter. Badrum med tvättmaskin, badkar samt praktiskt torkskåp. Stort vardagsrum med utgång till den större balkongen. Vidare ryms i lägenheten tre bra sovrum och en rejäl klädkammare.

Här erbjuds ett boende i en mycket välskött förening med låga avgifter. Föreningen äger marken och har dessutom hela 21 hyresrätter i sin ägo, vilka är en god tillgång. Trevlig innergård med stora lekytor för barnen. Föreningen innehar en bokningsbar gemensamhetslokal, tvättstuga och cykelförråd.

Enskededalen är hjärtat i trivsamma söderort. Här finns flera levande centrum inom kort promenadavstånd. Omedelbar närhet till Dalen centrum med T-bana, apotek, ICA, gym, simhall med extra varm bassäng, bibliotek, frisör och blomsterhandel. Gamla Enskede med mysiga småbutiker, bageri och restauranger ligger bara på andra sidan Sandsborgs tunnelbanestation. Fem minuter åt andra hållet ligger gemytliga kvarterskrogen Nytorpet och det klassiska konditoriet Santa Fé. Kärrtorps centrum, med biograf, teater och trevliga butiker ligger tio minuters promenad bort. I direkt närhet finns även världsarvet Skogskyrkogården och Nytorps gärde med lek- och badplats. Det är inte heller långt till Nackareservatet.
Ytterligare shopping finns vid Globen med drygt 60 butiker och ett flertal restauranger, samt nya Tele-2 Arena med restauranger och nöjen. I Slakthusområdet planeras det dessutom för ytterligare bostäder, handel, kontor och verksamheter.

Till söder tar tunnelbanans gröna linje 8 minuter och till T-centralen 15 minuter. Med cykel når du Södermalm på en kvart och med bil är du snabbt och enkelt ute på de större påfartslederna. Detta är helt enkelt ett område att stortrivas i!

Jakob Nilsson - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

87 kvm

Avgift:

4 004 kr

Slutbud:

4 510 000 kr (51 839 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Jakob Nilsson

Jakob Nilsson

08-568 487 95 · 0708-99 79 33


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter