Ursviks allé 29

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
Anmäl intresse

Välplanerad fyra med solig balkong!

Högt upp i huset finner ni denna fyra om väldigt väldisponerade kvadratmeter med genomgående hög standard och materialval. Här bor du mitt i Ursvik med kommunikationer och service runt hörnet! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en social och öppen yta med plats för stort matbord samt soffgrupp och tv-möbel. Härifrån når vi även den underbara balkongen i soligt läge samt fri utsikt över området och den härliga gården. Här kan inredas med stor möbelgrupp varifrån man kan njuta av många soltimmar. Tre sovrum finns i bra storlek och det finns genomgående goda förvaringsmöjligheter i lägenheten. Fräscht badrum med hög standard och tvättmaskin och torktumlare.

I området finns restaurangen Krubb och även pizzeria och sushi. Det finns även mini-livs och ett gym, Puls & Träning på kort avstånd från bostaden. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop.

Busshållplats på kort avstånd från bostaden som tar dig till Sundbyberg, Rissne samt Hallonbergen (t-bana) samt Mall of Scandinavia med butiker, restauranger och bio. Tvärbanan kommer att finnas på plats i området 2022.

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Lägenheten ligger någon minut ifrån Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola. Dessutom finns Pysslingens förskola/skola, Forskaren samt Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan samt Milots förskola och Granatäpplets förskola.

Varmt välkommen på visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

Avgift:

0 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ursviks allé 29 Sundbyberg/Ursvik

HitCounter