Svanvägen 10

Borrlövsta / Uppsala kommun
430 000 kr
  • 1 Rum
  • 15 kvm

Trevlig fritidsfastighet med byggrätt!

*** FAST PRIS ***
Fastigheten säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att den som först lägger det budet får fastigheten! Ring mäklaren för privatvisning!

Nu finns möjligheten att förvärva en trevlig fastighet med byggrätt i mysiga fritidsområdet Borrlövsta!
Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt fritidsområde som tas om hand av en aktiv tomtförening med god gemenskap bland dess medlemmar.

Tomten har stor potential och är placerad i ett härligt öppet läge med endast en granne och allmänning åt tre håll. Här har ni möjlighet att skapa er egna oas efter tycke och önskemål. På tomten finner ni idag ett torrdass, en jordkällare, ett uthus som används till förvaring samt en mysig stuga med övernattningsmöjligheter.

Stugan går i sann "Compact living" anda och har löpande renoverats med smakfulla materialval. Här erbjuds ett arbetskök med matplats samt ett utrymme för sovplats. Allt du behöver för en avkopplande tillvaro!

Här kan ni även passa på att njuta av stugans härliga uteplats som erbjuder utrymme för hela familjen.

I närområdet finns en gemensamhetslokal där föreningen har möten, gemensamma aktiviteter och festligheter. I gemensamhetslokalen har ni även tvättmöjligheter i form av tvättmaskin att tillgå. Det finns även en gemensam pool på bekvämt promenadavstånd (ca 2 minuter) som är en uppskattad samlingspunkt under sommarhalvåret.

Borrlövsta Tomtförening består av ett 60-tal tomter, ursprungligen avstyckade från fastigheten Borrlövsta 5:1. Borrlövsta ligger i natursköna Tuna socken, ca 35 km nordost om Uppsala bredvid sjön Viken, som numera främst är en fågelsjö.

Välkomna på visning!

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Jesper Staring - Mäklare Uppsala

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

15 kvm

Tomtarea:

1 753 kvm

Slutbud:

430 000 kr (28 667 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Jesper Staring

Jesper Staring

0768-54 96 85


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Visa på karta
HitCounter