Murargatan 18C

Salabacke / Uppsala kommun
1 845 000 kr
  • 2 Rum
  • 56.1 kvm

Tilltalande 2:a högst upp i huset!

Välkommen att trivas i denna mysiga 2:a högst upp i huset i barnvänliga Sala backe!

Här bor ni med endast en kort cykeltur från stadspulsen, grönskande parker, trevliga promenadstråk och Gränby. Bostaden som saluförs har ett otroligt ljusinsläpp, fräscha ytskikt samt en balkong mot föreningens lugna innergård med en härlig morgonsol.

Här bor ni i ett lugnt och attraktivt område i en välskött förening med låg skuldsättningsgrad. Bostaden är taktiskt belägen med närhet till Gränbystaden, Resecentrum, Uppsala city och E4:an.

Bostadens yta om 56 kvm fördelar sig på en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter i de platsbyggda garderoberna. Ett luftigt vardagsrum med goda ytor för möblering av bland annat en soffgrupp och tv-hörna. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annan möblering. Från sovrummet kan ni ta er ut till bostadens högt belägna balkong med morgonsol.

Vidare finner ni ett elegant kök med bra ytor för matlagningskreativitet och förvaring. I köket får ni även plats med en större matgrupp kring vilken familj och vänner kan samlas för att avnjuta goda måltider. Stambytt badrum med kaklad vägg och våtrumsmatta.

Ett välplanerat hem med en effektiv planlösning. Till bostaden hör ett vindsförråd och ett källarförråd.

I området finns Brantingstorg med Ica, pizzeria, apotek och mäklarbyrå, grönområden och trevliga promenadstråk samt ett flertal restauranger. För dig som tränar finns Raw Training Centrum i närheten. Här bor ni i lugna och familjevänliga kvarter med närhet till Gränbystaden med bl.a. mataffärer, shopping, apotek, restauranger och systembolag. Goda kommunikationsmöjligheter med buss och Uppsala Centralstation ligger endast 10 minuter bort. Väljer du bilen ta dig via Tycho Hedéns väg ut på E4:an!

Fördelen att bo här är många, välkomna på visning!

Damir Bicharov - Mäklare Uppsala

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

56.1 kvm

Avgift:

3 165 kr

Slutbud:

1 845 000 kr (32 888 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Damir Bicharov

Damir Bicharov

0768-54 95 05


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter