Astrakangatan 87

Hässelby Gård / Stockholm kommun
1 885 000 kr
  • 2 Rum
  • 55 kvm

Fantastisk 2:a höst upp med balkong!

- Högst upp i huset
- Kabel-TV och Bredband ingår i avgiften
- Nära kommunikationer

Bostaden erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende med perfekt planlösning. Genomgående fint skick med och stort ljusinsläpp! Köket har en arbetsvänlig utformning som gör matlagningen till ett rent nöje. Snygga svarta köksluckor med stålhantag, vitt kakel ovan arbets- & diskbänk. Stor diskmaskin, spis med fläkt samt kyl & frys. Öppet och luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp och gott om plats för familj och vänner att umgås. Härifrån nås även lägenhetens charmiga balkong med lummig och trevlig utsikt. Bostadens sovrum erbjuder gott om plats för all typ av sovrumsmöblering. Trevligt badrum med WC, dusch och tvättmaskin.

I Hässelby bor ni med Västerorts trevligaste omgivningar bl.a. Grimsta naturreservat, Mälaren och vackra Riddersviks rosenträdgård finner vi i närheten. Bortom Riddersviks herrgård ligger skogen med naturstigar och stränder. Området omges av inbjudande cykel - och promenadstråk, båtplatser och flera fina bad. Vintertid är det bara att snöra på sig skridskorna för en tur på isen. För båtägare är Hässelby rena drömmen, med flertalet båtklubbar på gångavstånd. Några minuters bilfärd utmed Lövstavägen tar dig till Hässelbys egen golfbana (Hässelby golf), en niohålsbana med välbesökt Driving Range. Hässelby kan stoltsera med att ha en av Sveriges största idrottsföreningar; Hässelby Sportklubb, som gjort sig känd inom flera grenar och med fina resultat.

Lägenheten är centralt beläget i område med närhet till förskola och skola samt Hässelby Gård egna centrum och även det moderna Vällingby Centrum med bra shopping, biograf och ett flertal butiker, caféer och restauranger. Mycket utmärkta kommunikationer med flertal busslinjer och tunnelbana direkt utanför lägenheten samt Vällingby Centrum.

Denna charmiga lägenhet bör upplevas!

Shervin Hashemi - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

55 kvm

Avgift:

3 685 kr

Slutbud:

1 885 000 kr (34 273 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Shervin Hashemi

Shervin Hashemi

0708-99 79 45


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter