Melodivägen 10, 3 tr

Skogås / Huddinge kommun
1 675 000 kr
  • 1 Rum
  • 47.1 kvm

POPULÄR FÖRENING - GOD STANDARD - OSLAGBART LÄGE

Just nu så är det dags för ytterligare en välplanerad etta i Skogås. Hela lägenheten genomsyras utav en god standard, fräscha ytskikt och ett förråd intill lägenheten, det blir inte bättre. Detta är en lägenhet som ni inte vill missa och denne måste upplevas på plats.

Vad gäller läget och området i sig är bland de bästa i Skogås. Det är nästan bokstavligen krypavstånd till Skogås Centrum och dess servicemöjligheter samt kommunikationer. Med pendeltåg så tar ni er in till Stockholm City på ca 18 minuter och busskommunikationer finns till de populära handelsplatserna runt om i söderort. Med enkelthet, även utan bil, så tar ni er till exempelvis till Farsta Centrum, Haninge Centrum, Huddinge Centrum med mera.

Utöver närheten till kommunikationer och service så finner ni även natur och badplatser inom mycket behagliga avstånd. Badudden och Sjöängsbadet är ypperliga exempel på detta. För den lite mer aktiva spekulanten så är även utbudet gällande idrottsaktiviteter utöver det vanliga. Om ni inte vill simma i Drevviken så ligger Skogås simhall en kort promenad bort. I övrigt så finner ni bland annat fotbollsplaner, racketsporter, gym, förskolor och en vårdcentral med mera i området!

Daniel Sporrong Najjar - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

47.1 kvm

Avgift:

2 534 kr

Slutbud:

1 675 000 kr (35 563 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Daniel Sporrong Najjar

Daniel Sporrong Najjar

0708-99 04 56


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter